Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ: «Δεν είναι ‘θυσία’ η τραγωδία στα Τέμπη κ. Μητσοτάκη»

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μαρούσι και τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός για την τραγωδία στα Τέμπη σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Στη σημερινή ομιλία του στο Μαρούσι, ο πρωθυπουργός της καθυστερημένης συγγνώμης και της ‘άγνοιας’, έδειξε τον αμετανόητο τρόπο άσκησης της εξουσίας του, χαρακτηρίζοντας ‘θυσία’ τον τραγικό θάνατο των 57 συνανθρώπων μας», σημείωσε η Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως τόνισε, «η προστασία της ζωής των πολιτών είναι υπέρτατο χρέος και δεν μπορεί να λογίζεται ως ‘θυσία’ για να κάνουν οι εκάστοτε κυβερνώντες τα αυτονόητα».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν αναλαμβάνει τις «βαρύτατες ευθύνες του επιτελικού του χάους» και τον χαρακτήρισε ως έναν από τους «βασικούς εκπροσώπους» του βαθέως κράτους.

«Πρωταθλητής του πελατειακού κράτους ο Μητσοτάκης»

«Δίχως να αναλαμβάνει τις βαρύτατες ευθύνες του επιτελικού του χάους, που απέτυχε παταγωδώς, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως προοδευτικός εκσυγχρονιστής. Δεν μπορεί όμως να αντιμετωπίσει το βαθύ κράτος ένας από τους βασικούς εκπροσώπους του», σχολίασε η Χαριλάου Τρικούπη.

Και κατέληξε πως ο κ. Μητσοτάκης έχει πλέον ταυτιστεί στη συνείδηση των πολιτών «ως ο πρωθυπουργός, που αποδείχτηκε πρωταθλητής του πελατειακού κράτους και του καθεστωτισμού».

πηγή: creta24

pasok-den-thysia-tragodia-sta-tempi-k-mitsotaki/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button