Ελλάδα

Πολυχρονόπουλος: «Αν έπαιξα λεφτά από δωρεές να με κρεμάσουν»

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για μια ακόμη φορά διέψευσε τα όσα αναφέρονται για τα χρήματα που έπαιζε στον τζόγο, αναφέροντας χαρακτηριστικά «αν το έκανα, να με κρεμάσουν».

«Ήδη η ζημιά έχει γίνει, ο “Άλλος Άνθρωπος” έχει τελειώσει γιατί δεν μπορώ να πείσω την κυρία Μαρία ότι αυτά που λέω εγώ είναι αλήθεια και όχι αυτά που λένε τα κανάλια. Για να έρχεται ο κόσμος πρέπει να έχω πράγματα να τους δώσω, από τη στιγμή που δεν έχω πράγματα να τους δώσω θα σταματήσει να έρχεται», ανέφερε στο MEGA.

«Αν αποδειχτεί στην έρευνα ότι εγώ έπαιρνα τα λεφτά του “Αλλου Ανθρώπου” και τα έκανα τζόγο τότε να πάω φυλακή να με κρεμάσουν», συνέχισε ο κύριος Πολυχρονόπουλος.

«Δεν θα βρεθεί τίποτα εναντίoν του Πολυχρονόπουλου»

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας και συγγενικά του πρόσωπα, σε λογαριασμούς των οποίων φέρονται να είχαν κατατεθεί χρηματικά ποσά.

Για την υπόθεση που αφορούσε τη διάρρηξη στο αυτοκίνητο του Κώστα Πολυχρονόπουλου μίλησε στο MEGA ο δικηγόρος του.

«Όλες αυτές τις ημέρες από επιλογή δεν μιλάμε και απαντάμε μόνο στα βασικά,. Μαζεύουμε πληροφορίες. Είναι μια διάρρηξη που οι διαρρήκτες έψαχναν συγκεκριμένα πράγματα αλλά δεν τα βρήκαν. Τους ξέρουμε τους δράστες, φαίνονται. Η διάρρηξη έγινε λίγες ήμερες πριν διαρρεύσει η διάταξη της Αρχής. Σε λίγες ημέρες θα δείτε πως ο Πολυχρονόπουλος έχει πολλά όπλα στην φαρέτρα του. ‘Έχουμε ταυτοποιήσει αυτούς που καταγγέλλουν και ξέρουμε τους σκοπούς τους. Η διάρρηξη στο αυτοκίνητο είναι κεφαλαιώδους σημασία για αυτήν την ιστορία και όταν ξεκινήσει επισήμως η έρευνα θα αντιληφθούν όλοι τη σημασία της», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Όλες αυτές τις ημέρες ετοιμαζόμαστε. Είναι εύκολη η απόδειξη και αυτό που θα μείνει στο τέλος είναι η συκοφαντία. Τα λεφτά που συγκεντρώνονταν είναι εύκολο να αποδειχτούν. Ο Πολυχρονόπουλος τα έχει καταγράψει όλα. Στο τέλος της διαδρομής ο άνθρωπος αυτός θα γίνει αυτός που ήταν. Δεν θα βρεθεί τίποτα εναντίoν του Πολυχρονόπουλου. Τα λεφτά δεν έχουν παιχτεί».

«Μου μίλησαν τόσο άσχημα που ντράπηκα και έφυγα»

Ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, και δύο συγγενικά του πρόσωπα μπαίνουν στο «στόχαστρο» ποινικής προκαταρκτικής έρευνας με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και της συνέργειας στη νομιμοποίηση παράνομων εσόδων.

Το MEGA παρουσιάζει μία νέα καταγγελία για την κοινωνική κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου».

Συγκεκριμένα, όπως είπε, ζήτησε ένα πακέτο μακαρόνια και της μίλησαν άσχημα και εκείνη ντράπηκε κει έφυγε.

«Κάτι που είχε μου είχε κάνει εντύπωση ήταν η συμπεριφορά, πως μιλάνε στον κόσμο. ‘’Έλα, φύγε εσύ από εδώ, κάτσε από εκεί τώρα, άντε τώρα’’. Κάπως προσβλητικά. Με άσχημο τρόπο ομιλίας: ‘’κάντε πίσω τώρα’’. Εγώ μία φορά έχω ζητήσει (σ.σ βοήθεια). Μου δώσανε μόνο δύο ρύζι, ένα μακαρόνι και μία σάλτσα. Είχα πάει εκεί πέρα, να σου πω την αλήθεια ντράπηκα γιατί πήγα και λέω: ‘’έχω έρθει και εγώ, χρειάζομαι βοήθεια από εσάς;’’ και λέει: ‘’τι θέλεις εσύ;’’. Ο τρόπος πως μίλησε με έκανε να νιώθω αμήχανη και ντράπηκα, πήρα αυτά και έφυγα, λέω: ‘’μπαμπά δεν ξαναπάω’’».

Και προσθέτει:

«Ήταν απότομος, κρύος, μου τα έβαλε σε σακούλα λες και… Δεν υπήρχε ζεστασιά ανθρωπιάς. Ένιωθα αμήχανα και δεν ξαναπήγα. Μία κατσαρόλα έβλεπα και όταν ερχόντουσαν οι βοήθειες εκείνη την ημέρα που ερχόταν φορτηγό, μπορεί να έβαζαν τρία ή όταν ερχόντουσαν κάτι κάμερες που και που εκεί γινόταν ένα έτσι σαν πιο μεγάλο. Σοβαρότητα και δήθεν. Τους είχα δει μία μέρα με την κουτάλα που ανακατεύαν δοκιμάζανε το φαγητό αν έχει γίνει 3 άτομα με την ίδια κουτάλα. Ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια τώρα, ήταν σίχαμα».

 

 

 

https://creta24.gr/polychronopoulos-an-epaixa-lefta-apo-dorees-na-me-kremasoun/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button