Ελλάδα

Ρομά: Mπήκαν στο σπίτι 65χρονης προσποιούμενοι τους… υπαλλήλους της ΔΕΗ – Το κυνηγητό με τους γείτονες

Προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ για να προχωρήσουν σε κλοπή, όμως τελικά οι Ρομά έγιναν αντιληπτοί από την ιδοκτήτρια του σπιτιού, όπου εισέβαλαν, και ακολούθησε κυνηγητό με τους γείτονες, μέχρι που οι δράστες απείλησαν με πυροβολισμό.

Το περιστατικό καταγράφηκε το Σάββατο, οπότε και οι δύο Ρομα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο protothema.gr, ζήτησαν από 65χρονη, σε γειτονιά του Γκύζη, να τους ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της γιατί ήθελαν να προβούν σε… αντικατάσταση ηλεκτρικών ρολογιών της πολυκατοικίας.

Πήραν στο κυνηγητό δυο Ρομα που μπήκαν στο Σπιτι 65χρονης προσποιούμενοι τους... υπαλλήλους της ΔΕΗ

«Ηταν δυο άτομα ηλικίας 35-40 ετών, καλοντυμένοι, οι οποίοι είπαν στη θεία μου πως ήθελαν να ελέγξουν τον πίνακα του σπιτιού γιατί θα γινόταν αντικατάσταση ηλεκτρικών ρολογιών της πολυκατοικίας με καινούριας τεχνολογίας ρολόγια» λέει ο αυτόπτης μαρτυρας και ανιψιός της 65χρονης.

Η γυναίκα ξεγελάστηκε από τους δύο άντρες λόγω και της ενδυμασίας τους οπότε τελικά άνοιξε την πόρτα και πέρασαν στο σπίτι της.

Το συρτάρι που πρόδωσε τον έναν από τους δύο δράστες 

Σύμφωνα με τον ανιψιό της 65χρονης, ο ένας εκ των δύο κάθισε μπροστά στον πίνακα του σπιτιού και άρχισε να τον περιεργάζεται. Ο δεύτερος κινείτο στους χώρους του διαμερίσματος, δήθεν για να ελέγξει πρίζες και διακόπτες, όμως όπως αποδείχθηκε άνοιγε συρτάρια.

Τελικά ο τελευταίος αποδείχτηκε απρόσεκτος καθώς ξέχασε να κλείσει κάποιο συρτάρι με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτός από την 65χρονη.

«Η θεία μου είδε ένα μισάνοιχτο ντουλάπι και μερικά πράγματα που είχαν πέσει. Αρχισε τις φωνές και αμέσως το έβαλαν στα πόδια» επισημαίνει ο ανιψιός για τη στιγμή που η θεία του αντιλήφθηκε την απάτη των Ρομά.

Στο μεταξύ, οι φωνές της 65χρονης κινητοποίησαν τους γείτονες που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στους δυο Ρομα που έβγαιναν τρέχοντας από την πολυκατοικία.

Ακολούθησε ένα σύντομο κυνηγητό, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα TikTok.

Σύμφωνα με τον ανιψιό της 65χρονης, γείτονες έπιασαν τον έναν, τον οποίο και χτύπησαν ελαφρά, όμως στη συνέχεια έτρεξαν στο σημείο δυο άλλοι συνεργοί των Ρομά που περίμεναν- μερικά στενά πιο κάτω – σε σταθμευμένο ΙΧ.

«Αφήστε τον, θα σας πυροβολήσουμε» φώναξαν οι συνεργοί στον κόσμο, με αποτελεσμα να επικρατήσει τρόμος και ο Ρομά να αφήνεται ελεύθερος.

πηγή: creta24

roma-mpikan-spiti-65chronis-prospoioymenoi-toys-ypalliloys-tis-dei-to-kynigito-toys-geitones/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button