Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα στοιχεία από ιατροδικαστή για την Ίριδα – Ανοιχτό το ενδεχόμενο παθολογικού θανάτου της

Εν αναμονή της απολογίας της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, αύριο, για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας, μία νέα πληροφορία από ιατροδικαστική πηγή δίνει νέα τροπή στην υπόθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων  «Το Βήμα» & «Τα Νέα», υπάρχει το ενδεχόμενο ο θάνατος της μικρής Ίριδας να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με τον ίδιο, από τα στοιχεία ιατροδικαστή που φέρεται να έχει καταθέσει ότι σε δείγματα αίματος του παιδιού που έχουν αναλυθεί, έχουν βρεθεί σε πλακίδια, σε μακροφάγα κύτταρα δείγματα αιμοσιδηρίνης. 

Αυτό σημαίνει, ότι βάσει του εν λόγω ευρήματος, σημαίνει πως η Ίριδα δεν είχε την αγενεσία φλεβόκομβου, το καρδιολογικό πρόβλημα που είναι ήδη γνωστό, αλλά έπασχε μάλλον από άλλο αυτοάνοσο νόσημα στον πνεύμονα και στο ήπαρ που σχετίζεται με τον μεταβολισμό – μια σπάνια παθολογία που αφορά ένα άτομο στα δύο εκατομμύρια. Άρα ο θάνατος θα μπορούσε να αποδοθεί σε παθολογικά αίτια.

Ο ιατροδικαστής δεν κατονομάζεται, ωστόσο, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, πρόκειται για επιστήμονα που δεν ήταν στο προσκήνιο τους περασμένουος μήνες, αν και είχαν εμπλακεί σε έρευνες που έχουν γίνει. 

πηγή: lifo

now/world/royla-pispirigkoy-nea-stoiheia-apo-iatrodikasti-gia-tin-irida-anoihto-endehomeno

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button