Ελλάδα

Σεπόλια: Δύο συλλήψεις για δολοφονία σε καφετέρια το 2021-Αναζητείται ακόμη ο δράστης

Στην εξιχνίαση δολοφονίας που είχε γίνει το 2021 σε καφετέρια στα Σεπόλια προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., αφού ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν 2 άτομα ως συνεργοί, ενώ αναζητείται ο δράστης. 

Αξιοποιώντας συγκεκριμένες πληροφορίες μετά από σχετική έρευνα για την δολοφονία, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνίασε την υπόθεση ανθρωποκτονίας 32χρονου αλλοδαπού, το απόγευμα της 30ης Μαϊου του 2021 στην περιοχή των Σεπολίων. 

Έξω από την καφετέρια άγνωστος είχε πλησιάσει πεζός τον 32χρονο και τον είχε τραυματίσει θανάσιμα με χρήση πυροβόλου όπλου. Κατόπιν διέφυγε χρησιμοποιώντας αυτοκίνητα και ταξί, τα οποία οδηγούσαν συνεργοί του.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει πως ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οι οποίοι συνέδραμαν τον φυσικό αυτουργό με μέσα μεταφοράς κατά την προσέγγιση και τη διαφυγή του από το σημείο της δολοφονίας. 

Όπως προέκυψε, ο ένας συνεργός είχε αναλάβει το σχεδιασμό και το συντονισμό της διαφυγής του δράστη από το σημείο του εγκλήματος, την καθοδήγηση του έτερου συνεργού, ενώ μετά την δολοφονία, φρόντισε και για την απόκρυψη του όπλου που χρησιμοποιήθηκε.

Σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Μαρτίου εντοπίσθηκαν οι δύο συνεργοί, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του φυσικού αυτουργού συνεχίζονται.

πηγή: lifo

now/greece/sepolia-dyo-syllipseis-dolofonia-se-kafeteria-2021-anaziteitai-akomi-o-drastis

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button