Ελλάδα

Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από Αγία Μαρίνα, Ραφήνα και Λαύριο- Ανοίγει στις 21:00 το λιμάνι του Πειραιά

Παραμένουν τα προβλήματα σε πολλά ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Ήδη σε ισχύ παραμένει απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Αγίας Μαρίνας, της Ραφήνας και του Λαυρίου. 

Ωστόσο, το λιμάνι του Πειραιά ανοίγει ξανά στις 21:00.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος, απαγορευτικό απόπλου ισχύει και για τα πλοία που κάνουν τα δρομολόγια Νέα Στύρα–Αγία Μαρίνα και Σαλαμίνα–Νέα Πέραμος.

Έως 8 Μποφόρ αύριο στο Αιγαίο

Σημειώνεται ότι αύριο αναμένονται βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια ενώ η θερμοκρασία θα είναι σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται τοπικές νεφώσεις και βροχές στα δυτικά, νοτιοδυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας καθώς και στα νησιάπειραιάς του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη.

Οι νεφώσεις από το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια θα αυξηθούν σταδιακά και οι βροχοπτώσεις θα ενισχυθούν. Καταιγίδες και ενδεχομένως χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά οι οποίες προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα επεκταθούν και στη Μακεδονία και στη Δυτική Πελοπόννησο.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες και κατά τόπους στις προαναφερθείσες περιοχές θα εκδηλωθούν λασποβροχές.

πηγή: lifo

now/greece/se-ishy-spagoreytiko-apoploy-apo-agia-marina-rafina-kai-layrio-anoigei-stis-2100-limani

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button