Ελλάδα

«Σπαρτιάτες»: Εθνικός γελωτοποιός ο Βελόπουλος λέει ο Στίγκας

Συνεχίζεται το κάκιστο κλίμα μεταξύ του προέδρου της Ελληνικής Λύσης και των Σπαρτιατών που δείχνει τους σοβαρούς τριγμούς στην ακροδεξιά πολυκατοικία. To νέο επεισόδιο της αντιπαράθεσης των δύο αρχηγών σημειώθηκε μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής. Στην ομιλία του ο Βασίλης Στίγκας εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Κυριάκο Βελόπουλο, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως «εθνικός γελωτοποιός» και «απατεώνας».

Ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Κυριάκου Βελόπουλου, ο Βασίλης Στίγκας είπε χαρακτηριστικά «πήραμε μια μικρή γεύση από τον εθνικό μας γελωτοποιό», αναφερόμενος στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.

«Δεν έχει τη στοιχειώδη μόρφωση και ευγένεια να συνομιλήσει με έναν άνθρωπο. Εγώ κυρίες και κύριοι είμαι περήφανος γιατί από 13 ετών έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές, αυτό που δεν έχω κάνει είναι απατεώνας όπως είναι ο Βελόπουλος με δικαστικές και αμετάκλητες αποφάσεις», πρόσθεσε.

Στο σημείο αυτό, παρενέβη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Γεωργαντάς, καλώντας σε τάξη τον πρόεδρο των Σπαρτιατών και ζητώντας να μην γίνονται χαρακτηρισμοί σε συναδέλφους, παρότι ο κάθε ένας, όπως είπε, είναι υπεύθυνος για όσα λέει.

https://creta24.gr/spartiates-ethnikos-gelotopoios-o-velopoulos-leei-o-stigkas/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button