Ελλάδα

Στέλιος Ρόκκος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια υγείας του

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Στέλιος Ρόκκος, μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο τραγουδιστής μοιράστηκε τις σκέψεις του και ευχαρίστησε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για την φροντίδα.

«Σκεφτόμουν ότι θα γίνει μ@@κία και δεν θα έχω προλάβει να κάνω αυτό. Μου ήρθε στο μυαλό αυτός ο σοφός που έλεγε ότι «κοίταξε αδελφέ, όταν θα φτάσει η ώρα να είναι λίγα αυτά που θα μετανιώσεις ότι δεν έκανες γιατί αυτά που έκανες, δεν θα σου περάσουν καν από το μυαλό, είτε καλά, είτε κακά» είπε αρχικά ο τραγουδιστής στους δημοσιογράφους, όπως σημειώνει το Tlife.

«Ήμουν σε πολύ καλά χέρια και με πρόσεξαν όλο το νοσοκομείο. Είναι απίστευτο το πώς έχω νιώσει αυτές τις ημέρες από το νοσηλευτικό προσωπικό και από τα μηνύματα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους που δεν γνώριζα καν κι ενδιαφέρθηκαν για μένα. Το μόνο που έχω να πω στους συνομηλίκους μου να προσέχουν και να κάνουν εξετάσεις» πρόσθεσε ο Στέλιος Ρόκκος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέλιος Ρόκκος διακομίστηκε εκτάκτως σε νοσοκομείο της Αθήνας από τη Λήμνο, με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα.

Συνεργάτης του, λίγες ώρες μετά, ενημέρωσε τους θαυμαστές του τραγουδιστή ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ ο ίδιος ο Στέλιος Ρόκκος τους ευχαρίστησε για τις ευχές για ταχεία ανάρρωση.

«Μία υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας! Είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω ολοκαίνουργιος», έγραψε ο τραγουδιστής.

πηγή: lifo

now/greece/stelios-rokkos-pire-exitirio-apo-nosokomeio-meta-tin-peripeteia-ygeias-toy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button