Ελλάδα

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του «δράκου» της Νίκαιας – Αποπειράθηκε να βιάσει 20χρονη

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας του 28χρονου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και βαριά σωματική βλάβη 20χρονης στην περιοχή της Νίκαιας. 

Πρόκειται για τον Sulollari Kledi του Rakip και της Alketa γεννηθέντα την 26-1-1994 στην Αλβανία.

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του «δράκου» της Νίκαιας - Αποπειράθηκε να βιάσει 20χρονη Facebook Twitter

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του «δράκου» της Νίκαιας - Αποπειράθηκε να βιάσει 20χρονη Facebook Twitter

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4254355 του Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

πηγή: lifo

now/greece/sti-dimosiotita-oi-fotografies-toy-drakoy-tis-nikaias-apopeirathike-na-biasei-20hroni

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button