Ελλάδα

Στη φυλακή ο 51χρονος «νονός» που δηλώνει «άρρωστος»

Τι είπε στην απολογία του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας Ηρακλείου, ο 51χρονος που κατηγορείται ότι είχε προβεί σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του 20χρονου σήμερα βαφτισιμιού του όταν εκείνος δεν είχε συμπληρώσει ακόμα τα 15 έτη.

Ο 51χρονος νονός εμφανίστηκε μετανιωμένος για τις πράξεις του, υποστήριξε ότι είναι «άρρωστος» και «χρειάζεται βοήθεια» και ότι είναι συντετριμμένος καθώς με την συμπεριφορά του πλήγωσε ανθρώπους και πρόδωσε την εμπιστοσύνη αγαπημένων του προσώπων.

Ισχυρίστηκε ότι το παιδί τον επισκέφθηκε δύο φορές στον προσωπικό του χώρο, μία στο γραφείο και μία στο σπίτι, και αυτές οι συναντήσεις τοποθετούνται χρονικά από τον Δεκέμβριο του 2019.

Όπως έγραψε το Cretalive, σε βάρος του 51χρονου έχουν ασκηθεί διώξεις για: κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα, καθώς και για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη από πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευτεί το ανήλικο.

Στη φυλακή ο 51χρονος «νονός» που δηλώνει «άρρωστος»

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button