Ελλάδα

Στιγμές αγωνίας για τετραμελή οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο: Ληστές τους απείλησαν με καραμπίνα και τους έδεσαν

Θύμα ληστείας έπεσε μία οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με τους δράστες να απειλούν τα μέλη της με καραμπίνα και να τους δένουν.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 55χρονος επιχειρηματίας που διαμένει στο οίκημα στην οδό Νηριήδων με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους, άνοιξε – για άγνωστο λόγο – την εξώπορτα περί τις 00:30 όταν είδε μπροστά του τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Τον απείλησαν με μία καραμπίνα και τον ανάγκασαν να μπει πάλι στο σπίτι. Στη συνέχεια έδεσαν τον ίδιο και την οικογένειά του και τους απειλούσαν ώστε να αποκαλύψουν πού έχουν κρυμμένα χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Έκαναν το σπίτι άνω κάτω και τελικώς κατάφεραν να εντοπίσουν άγνωστο χρηματικό ποσό αλλά και μερικά ρολόγια πριν το σκάσουν από το σημείο.

Η οικογένεια κατάφερε να λυθεί και κάλεσε την αστυνομία, που όμως δεν εντόπισε στους δράστες στην περιοχή.

Στο σημείο εκλήθη και η σήμανση που έχει κάνει έρευνα για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό στο σπίτι, ενώ οι αστυνομικοί ψάχνουν και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να προσδιορίσουν τις κινήσεις των δραστών.

πηγή: lifo

now/greece/stigmes-agonias-gia-tetrameli-oikogeneia-sto-palaio-faliro-listes-toys-apeilisan-me

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button