Ελλάδα

Συγκλονίζει ο σύντροφος της Ιφιγένειας: Κρεμόταν από το τρένο, δεν είχε τις αισθήσεις της

Τις εφιαλτικές στιγμές αμέσως μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη περιέγραψε ο σύντροφος της 23χρονης Ιφιγένειας, η οποία έχασε τη ζωή της στην ανείπωτη αυτή τραγωδία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε ότι βρίσκονταν στο βαγόνι 3 της αμαξοστοιχίας και επέστρεφαν από την Αθήνα, όπου είχαν πάει για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

«Από τη σύγκρουση έσπασαν τα τζάμια από παράθυρα. Η Ιφιγένεια κρεμιόταν από το παράθυρο κι εγώ την κρατούσα με όλη μου τη δύναμη. Φώναζα βοήθεια, κάποια στιγμή με βοήθησε ένα άλλο παιδί, την κατεβάσαμε και την μεταφέραμε στο πρώτο σημείο, από όπου έβγαινε ο κόσμος. Τη βάλαμε στα καθίσματα γιατί ήταν σοβαρά και δεν ήθελα να της κάνω κακό και βγήκα έξω να φωνάξω τους πυροσβέστες. Προσπάθησα να ξαναμπώ, όμως δε με άφησαν και με πήγαν στο ασθενοφόρο. Από τότε έχασα τα ίχνη της. Ρωτούσα και δε μου απαντούσε κανείς», είπε ο νεαρός, ο οποίος υπέστη ελαφρά εγκαύματα από τις λαμαρίνες που έκαιγαν ολόκληρες.

Όπως είπε, η Ιφιγένεια δεν είχε τις αισθήσεις της και δεν ήξερε πόσο σοβαρή ήταν η κατάστασή της. Οι πυροσβέστες τού είπαν ότι θα αναλάμβαναν εκείνοι να τη βγάλουν, όμως δεν τον άφησαν να μείνει στο σημείο για να δει ότι όντως την έβγαλαν από το τρένο.

Η αδελφή της, της είχε μιλήσει λίγο πριν μπει στο τρένο. Η Ιφιγένεια της είπε πόσο όμορφα είχε περάσει και ακουγόταν πολύ χαρούμενη. Είχε επικοινωνήσει και με τη μητέρα τους και της είχε πει να κοιμηθεί γιατί θα αργούσε και θα την πήγαινε στο σπίτι ο πατέρας του συντρόφου της.

Στις δώδεκα τα μεσάνυχτα όμως έμαθαν για το φρικτό δυστύχημα και από εκείνη τη στιγμή αναζητούσαν τη νεαρή κοπέλα. Τελικά η σορός της 23χρονης ταυτοποιήθηκε αργά χθες το βράδυ, βάζοντας τέλος στην τραγωδία που βιώνει η οικογένειά της.

 

πηγή: creta24

sygklonizei-o-syntrofos-tis-ifigeneias-kremotan-to-treno-eiche-tis-aisthiseis-tis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button