Ελλάδα

Τέμπη: «Το μάθαμε από τα site, φύγαμε νύχτα για να πάμε εκεί, στην τραγωδία» – Τι λέει μητέρα αγνοούμενης

Η μητέρα της 19χρονης από τα Μετέωρα, που φαίνεται ότι έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στα Τέμπη, μαζί με τις δίδυμες εξαδέλφες της, έκανε δηλώσεις στα μέσα σχετικά με το πώς πληροφορήθηκε την είδηση.

«Εμείς ενημερωθήκαμε από τα site» σημείωσε, σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου του ΑΝΤ1, και συμπλήρωσε πως η οικογένεια έχει δώσει ήδη στοιχεία DNA για να προχωρήσει η διαδικασία της ταυτοποίησης. 

Ερωτώμενη για το έκαναν μόλις ενημερώθηκαν για τη σύγκρουση των τρένων, είπε: «Φύγαμε για να πάμε εκεί στην τραγωδία. Φύγαμε όλοι, νύχτα, πήγαμε εκεί αλλά δεν μας άφησαν, τίποτα, ούτε να περάσουμε, τίποτα. Είχαν κλείσει την κυκλοφορία».

Τόσο στο νοσοκομείο όσο και η αστυνομία δεν έδιναν καμία πληροφορία, δήλωσε η ίδια.

Η τελευταία φορά που επικοινώνησε με το παιδί της ήταν πριν από τις 11:30, λίγο πριν από το δυστύχημα δηλαδή, όταν και της έστειλε μήνυμα πως θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 00:30. 

Σημειώνεται πως ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, είχε αναφερθεί χθες στην περίπτωση της εν λόγω οικογένειας γνωστοποιώντας πως οι φοιτήτριες – η 19χρονη και οι 20 δίδυμες εξαδέλφες τους – επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη από το σπίτι τους, όπου είχαν περάσει το τριήμερο. 

«Είναι μια τραγωδία. Δύο αδέλφια, απόλυτοι νοικοκύρηδες της περιοχής (…) έχασαν τρία παιδιά. Ο ένας έχασε τα δίδυμα κορίτσια του και ο άλλος την μοναχοκόρη του» είπε ο κ. Κούγιας στο ίδιο μέσο.

πηγή: lifo

now/greece/tempi-mathame-apo-ta-site-fygame-nyhta-gia-na-pame-ekei-stin-tragodia-ti-leei-mitera

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button