Ελλάδα

Τέμπη- Hellenic Train: Δεν ενεργοποιεί την εξαίρεση για καταβολή αποζημιώσεων

Η Hellenic Train εξέδωσε συμπληρωματική ανακοίνωση για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου ενημερώνει για την πρόθεσή της να μην ενεργοποιήσει την εξαίρεση για καταβολή αποζημιώσεων για τα θύματα. 

Η Hellenic Train επίσης σημειώνει πως μεριμνά ώστε οι συγγενείς των θανόντων, οι τραυματίες και οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας να ικανοποιηθούν πλήρως. 

Χθες η Hellenic Train ανακοίνωσε πως ο κατάλογος επιβατών που δόθηκε στις αρχές περιλαμβάνει μόνο διαδικτυακά εισιτήρια. 

Η ανακοίνωση της Hellenic Train αναφέρει αναλυτικά:

«Συμμεριζόμενη το εθνικό πένθος στο οποίο έχει βυθιστεί όλη η χώρα και με απόλυτο σεβασμό στους επιβάτες της αμαξοστοιχίας 62, τους τραυματίες και τους συγγενείς των θανόντων του τραγικού δυστυχήματος της 28.2.2023 η Hellenic Train Α.Ε.:

• Μεριμνά σε πλήρη συμμόρφωση με την κείμενη ευρωπαϊκή νομοθεσία σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε οι συγγενείς των θανόντων, οι τραυματίες και οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας IC 62 της 28.02.2023 να ικανοποιηθούν πλήρως ως προς τα σχετικά τους δικαιώματα με βάση τα άρθρα 11 και 13 του ΕΚ 1371/2007 (Link)

• Δηλώνει ότι είναι και θα παραμείνει στη διάθεση συγγενών των θυμάτων για κάθε υποστήριξη μπορεί να παράσχει. Όπως είναι αυτονόητο θα συνεχίσουμε να παρέχουμε κάθε συνδρομή με όλες μας τις δυνάμεις σε όλες τις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση των αιτίων αυτού του τραγικού δυστυχήματος.

Για την τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας, παρακαλούμε καλέσατε στην τηλεφωνική γραμμή 212 000 2548 Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και την υποβολή απαραίτητων εγγράφων, παρακαλούμε, όπως επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]»

πηγή: lifo

now/greece/tempi-hellenic-train-den-energopoiei-tin-exairesi-gia-kataboli-apozimioseon

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button