Ελλάδα

Την παρέσυραν μέσω social media – Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για τον βιασμό του 13χρονου κοριτσιού

Η υπόθεση βιασμού της 13χρονης στη Βοιωτία προκαλεί όλο και μεγαλύτερο αποτροπιασμό, καθώς στο «φως» έρχονται νέα στοιχεία. Η ανήλικη κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τρεις επίσης ανήλικους, εκ των οποίων γνώριζε τον έναν.

Ειδικότερα, το κορίτσι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις ανήλικους 16 και 17 ετών. Από τους τρεις γνώριζε μόνο το ένα άτομο, καθώς φαίνεται πως συνομιλούσαν στα social media και εκείνος την έπεισε να πάνε σε ένα ερημικό μέρος έξω από την περιοχή της Λιβαδειάς, «για να συζητήσουν».

Εκεί, τους περίμεναν δύο φίλοι του αγοριού, όπως μεταδίδει το Mega. Το κορίτσι προσπάθησε να φύγει, καθώς κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, ωστόσο, ο ένας την ακινητοποίησε και οι άλλοι δύο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες του κοριτσιού τη βίασαν διαδοχικά.

Η κοπέλα γύρισε σπίτι της και ομολόγησε στον πατέρα και τη μητέρα της όσα βίωσε στα χέρια των τριών αυτών αγοριών και αμέσως μετέβησαν στο Α.Τ. Λιβαδειάς, όπου προχώρησαν σε μήνυση.

Λίγες ώρες αργότερα, τα τρία αγόρια -αν και αρνήθηκαν τα πάντα- συνελήφθησαν και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

πηγή: creta24

tin-paresyran-meso-social-media-sygklonizoyn-ta-nea-stoicheia-ton-viasmo-13chronoy-koritsioy/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button