Ελλάδα

Το Πρώτο Θέμα ζητά συγγνώμη από την Καίτη Γαρμπή για τα περί φοροδιαφυγής

Συγγνώμη από την Καίτη Γαρμπή για το δημοσίευμα πως η γνωστή τραγουδίστρια καταδικάστηκε όσον αφορά σε υπόθεση φοροδιαφυγής της ζητά η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Καίτη Γαρμπή φέρεται να είχε καταδικαστεί για φοροδιαφυγή 828.300 ευρώ, αλλά το ποσό με τις προσαυξήσεις υποτίθεται πως έφτασε το 1,7 εκατ. ευρώ

Συγκεκριμένα, όπως διευκρινίζει σήμερα η εφημερίδα, στο δημοσίευμα αναφέρεται εσφαλμένα «ότι σε δεύτερο βαθμό οι διοικητικοί δικαστές απέρριψαν την αίτηση αναίρεσης της τραγουδίστριας ως αβάσιμη, με αποτέλεσμα να καλείται να πληρώσει το ποσό που της έχει καταλογιστεί, το οποίο με τις προσαυξήσεις θα φτάσει περίπου στο 1,7 εκατομμύρια ευρώ».

Και συνεχίζει: «Το αληθές, ωστόσο, είναι ότι η εν λόγω απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Αθηνών δικαίωσε την Καίτη Γαρμπή».

«Το Πρώτο Θέμα και ο συντάκτης του δημοσιεύματος Παναγιώτης Τσιμπούκης ζητούν συγγνώμη από την κυρία Καίτη Γαρμπή και λυπόμαστε για την έντονη αναστάτωση και τον συνακόλουθο διασυρμό που της προκάλεσε το εν λόγω δημοσίευμα, αποκλειστικά από εσφαλμένη πληροφόρηση του συντάκτη μας. Καμία πρόθεση δεν είχαμε να προσβάλλουμε την τιμή και την υπόληψη της κυρίας Καίτης Γαρμπή, την οποία σεβόμαστε και εκτιμούμε, ούτε ασφαλώς να αμφισβητήσουμε την ηθική και κοινωνική της αξία», καταλήγει το δημοσίευμα. 

Από την πλευρά της, η Καίτη Γαρμπή, απαντώντας στο δημοσίευμα της εφημερίδας, είχε κάνει από την πρώτη στιγμή λόγο για ψέματα και συκοφαντίες.

«Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη από όσους έγραψαν ψέματα και συκοφαντίες για μένα σήμερα», ανέφερε τότε σε ανάρτησή της στο Twitter. 

«Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπή θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα και θα είναι κρίμα». 

πηγή: lifo

now/greece/proto-thema-zita-syggnomi-apo-tin-kaiti-garmpi-gia-ta-peri-forodiafygis

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button