Ελλάδα

Υπόθεση βιασμού 4χρονου: Βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις- «Βλέπαμε στην τηλεόραση τα “παιχνίδια” με τον μπαμπά και τη γιαγιά»

Νέες πτυχές της υπόθεσης βιασμού του 4χρονου στη Βόρεια Ελλάδα με φερόμενο ως δράστη τον πατέρα του και συνεργό τη γιαγιά του αποκάλυψε ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού. 

Ο Γιάννης Μαρακάκης είπε ότι ο εφιάλτης του παιδιού ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, όταν ο πατέρας του, γιος ιερέα, πέρασε με τον 4χρονο μερικές ημέρες, καθώς είναι σε διάσταση με τη μητέρα.

Όταν επέστρεψε στη μητέρα του, το παιδί παρουσίασε αλλόκοτη συμπεριφορά και πειραματιζόταν με την σεξουαλικότητά του, με τη μητέρα του να αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικών. Η μητέρα βλέποντας την συμπεριφορά του, το βιντεοσκοπούσε και το προϊόν έχει προσκομιστεί στην ανάκριση, στους παιδοψυχολόγους και στον ιατροδικαστή για να έχουν πλήρη εικόνα.

Ακόμα το παιδί άρχισε να λέει ότι πονάει και ότι έκανε παιχνίδια με τον μπαμπά και την γιαγιά ενώ εντοπίστηκαν και σημάδια στο σώμα του.

«Βλέπαμε στην τηλεόραση τα “παιχνίδια” με τον μπαμπά και τη γιαγιά»

Η υπόθεση βιασμού του 4χρονου από τον πατέρα του ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας και όπως ανέφερε σήμερα ο Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, από την εξέταση του παιδιού προέκυψε πως τα όσα βίωσε, βιντεοσκοπούνταν.

Μάλιστα, ο δικηγόρος τόνισε πως: «Την υπόθεση την ανέλαβε το γραφείο μου μετά από είκοσι ημέρες έρευνας, για να διαπιστώσουμε, εάν αυτά που έλεγε το παιδί – μέσω της καταγγέλλουσας μητέρας του – ευσταθούσαν, και δεν ήταν στο πλαίσιο της αντιδικίας των συζύγων, που συχνά εργαλειοποιούν τα παιδιά».

Όπως αποκάλυψε ο κ. Μαρακάκης, οι ανακριτικοί υπάλληλοι παρατήρησαν ότι η συμπεριφορά του παιδιού άλλαζε μπροστά στην κάμερα, την έκλεισαν και τότε κατάλαβαν ότι το παιδί ήταν πιο άνετο. Έτσι τους αποκάλυψε ο 4χρονος ότι δεν θέλει την κάμερα γιατί «τα παιχνίδια που έκανα με την γιαγιά και τον μπαμπά μετά τα βλέπαμε στην τηλεόραση».

Συγκεκριμένα, το παιδί φέρεται να έχει περιγράψει ό,τι έχει υποστεί στην παιδοψυχολόγο, λέγοντας: «Δεν θέλω την κάμερα, γιατί τα “παιχνίδια” μας με τον μπαμπά τα βλέπαμε μετά στην τηλεόραση», ενώ αισθανόταν καλύτερα κατά την εξέταση του, όταν ήταν κλειστή η κάμερα ή το παιδί δεν βρισκόταν μπροστά από αυτήν.

Παράλληλα, όπως είπε, υπάρχει προσπάθεια – στο πλαίσιο της ανάκρισης – να βρεθεί τέτοιο υλικό, για αυτό έγινε άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, ενώ πριν από 15 ημέρες έγινε δίκη για ασφαλιστικά μέτρα, όπου αποφάσισε να απαγορεύσει κάθε επικοινωνία του πατέρα με το παιδί.

Ο πατέρας του 4χρονου δεν έχει συλληφθεί ακόμα

Οι κατηγορίες που έχουν ασκηθεί στον πατέρα του ανήλικου είναι «ποινική δίωξη κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις σε παιδί κάτω των 12 ετών και γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών».

Ωστόσο, ο πατέρας του 4χρονου δεν έχει απολογηθεί ακόμα και πλευρά του υποστηρίζει ότι όλα είναι αποκυήματα της φαντασίας της μητέρας του παιδιού.

πηγή: lifo

now/greece/ypothesi-biasmoy-4hronoy-binteoskopoysan-tis-praxeis-blepame-stin-tileorasi-ta-paihnidia

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button