Ελλάδα

Φρίκη: Πατέρας έκανε πάρτι και βίαζε τα τρια παιδιά του με συγγενείς (video)

Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία των τριών παιδιών για τον βιασμό τους από τον πατέρα τους και συγγενείς τους, εν γνώσει της μητέρας του

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού τριών αδερφών από τον πατέρα τους και άτομα του περιβάλλοντός του στα Πετράλωνα. Οι καταγγελίες για τους βιασμούς έγιναν το 2017 από το αγόρι στην Εισαγγελία Ανήλικων, με τα παιδιά να αποκαλύπτουν τον εφιάλτη σε έναν κύριο, ο οποίος τους έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

Η δικηγόρος της ενήλικης σήμερα κοπέλας, Δήμητρα Πλαστήρα, μίλησε για όσα έχουν συμβεί. «Δυστυχώς η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία. Είναι τρία παιδιά που έχουν κακοποιηθεί», είπε διευκρινίζοντας ότι εκτός από την 22χρονη και τον 17χρονο, που έκαναν την καταγγελία, υπάρχει και μια μικρότερη αδερφή.

Η κυρία Πλαστήρα αποκάλυψε ότι, σύμφωνα με την καταγγελία, τα παιδιά κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πατέρα και «αρκετούς ανθρώπους από το περιβάλλον του πατέρα. Είναι φρικτό. Οργάνωνε πάρτι όπου συνέβαιναν τα γεγονότα. Μητέρα υπήρχε στο σπίτι αλλά καταγγέλλουν ότι όλα γίνονταν εν γνώσει της», ανέφερε η δικηγόρος.

«Είναι οικογένεια της διπλανής πόρτας, δεν έχει κανένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό» πρόσθεσε. Σύμφωνα με την κυρία Πλαστήρα, ένας από τους βιαστές είναι και θείος τους.

newsbomb.gr

Φρίκη: Πατέρας έκανε πάρτι και βίαζε τα τρια παιδιά του με συγγενείς (video)

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button