Ελλάδα

Φόβοι για βεντέτα μετά την άγρια δολοφονία του 45χρονου – Εγκλημα-σοκ για το γάμο που χάλασε

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ξάνθης, μετά την άγρια δολοφονία του 45χρονου από τον 36χρονο στο χωριό Δροσερό, ενώ εκφράζονται φόβοι για βεντέτα.

Να σημειωθεί ότι ο δράστης, λίγο μετά τη δολοφονία, ανέβασε βίντεο στο TikTok στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που σκότωσε το θύμα, ενώ απειλούσε όποιον πειράξει την οικογένειά του.

Οι Αρχές φοβούνται εκδίκηση από συγγενείς του θύματος ενώ το κλίμα που επικρατεί στο χωριό είναι ιδιαίτερα τεταμένο.

 

Εξαγριωμένοι συγγενείς του θύματος πέταξαν πέτρες στο σπίτι του 36χρονου

Συγγενείς του θύματος και κάτοικοι του συνοικισμού μετά την δολοφονία, πήγαν στην οικία του 36χρονου δράστη και προκάλεσαν φθορές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Στο TikTok «ανέβηκαν» βίντεο από συγγενείς και φίλους του θύματος, οι οποίοι απειλούν με εκδίκηση τόσο τον δράστη όσο και την οικογένειά του.

Οι Αρχές ψάχνουν τα κίνητρα του δράστη

Οι Αρχές προσπαθούν αν εντοπίσουν τα κίνητρα του δράστη, ο οποίος στο βίντεο στο TikTok, αναφέρθηκε σε ζητήματα που έχουν σχέση με τον κώδικα τιμής του. Ο 36χρονος φέρεται στο βίντεο που ανέβασε μετά τη δολοφονία στο TikTok να λέει στα τούρκικα, πως δεν ανέχεται να προσβάλουν την οικογένεια και τα παιδιά του, αποκαλώντας «ρουφιάνο» τον 45χρονο.

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους», είπε ο 36χρονος.

Ο χωρισμός του γιου του δράστη με την εγγονή του θύματος

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από το άγριο έγκλημα βρίσκεται ο χωρισμός του γιου του δράστη και της εγγονής του θύματος. Η 17χρονη, η οποία είχε αρραβωνιαστεί, φέρεται να έφυγε από το σπίτι, με αποτέλεσμα η οικογένεια του 36χρονου να αισθάνεται ότι θίχτηκε η τιμή της.

Ο δράστης θεώρησε πως το 45χρονο θύμα, αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει να παντρέψουν τα παιδιά τους ενώ θα υπήρχε και χρηματική συναλλαγή.

O δράστης φέρεται να είχε κλείσει «συμφωνία» και είχε καταβάλλει 6.000 ευρώ για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιό του και μάλιστα μετά από σχετικό «παζάρι» για την τιμή.

Η εν ψυχρώ δολοφονία και τα 6.000 ευρώ που δεν επέστρεψε το θύμα στον 36χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ, λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα των δυο ανηλίκων, ο 45χρονος άλλαξε γνώμη και πήρε πίσω στο σπίτι τη νύφη, αρνούμενος όμως να επιστρέψει τα 6.000 ευρώ. Ο δράστης φέρεται ότι το τελευταίο διάστημα απαιτούσε να του επιστραφεί το ποσό που είχε δώσει. Με συνοδεία των γιων και του γαμπρού του, εισέβαλε στο σπίτι του θύματος και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ με όπλο.

Την εκδοχή αυτή υποστήριξε και ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος έκανε λόγο και για άλλου είδους προσπάθειες πρόκλησης βλάβης προς τον ίδιο από τον 45χρονο.

Τον σκότωσε γιατί τον θεωρούσε υπεύθυνο για σύλληψή του
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Φωνή της Ξάνθης», άλλος ήταν ο λόγος της δολοφονίας και όχι ο αρραβώνας του γιου του 36χρονου με την εγγονή του 45χρονου θύματος που δεν έγινε.

Σύμφωνα με τον εκδότη της τοπικής εφημερίδας «Φωνή της Ξάνθης», Σταύρο Βλαχόπουλο, ο δράστης θεωρούσε υπεύθυνο τον 45χρονο για τη σύλληψή του τον περασμένο Ιανουάριο και γι’ αυτό τον σκότωσε.

Ο 36χρονος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο επιχείρησης της αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης και μεταξύ των οποίων και στο χωριό Δροσερό.

Τρεις ακόμη συλλήψεις

Στην κατοχή του είχε βρεθεί κάνναβη, κοκαΐνη, ηρωίνη, όπλα ακόμα και χειροβομβίδες.

Οι Αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη τριών ακόμη ατόμων που ήταν παρόντες στη σκηνή του εγκλήματος, και συγκεκριμένα τους δύο γιους του 36χρονου δράστη, 17 και 18 ετών και τον 17χρονο γαμπρό του.

πηγή: creta24

fovoi-venteta-tin-agria-dolofonia-45chronoy-egklima-sok-to-gamo-poy-chalase/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button