Ελλάδα

Χειροπέδες σε ανήλικους διακινητές ναρκωτικών

Σοκ προκάλεσε στη Ρόδο η αποκάλυψη ότι δυο ανήλικα παιδιά συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην πόλη, έχοντας πάνω τους ναρκωτικά τα οποία είχαν σκοπό να διακινήσουν, πιθανότατα σε συνομήλικούς τους μαθητές!

Οι δύο 16χρονοι Έλληνες υποβλήθηκαν σε έλεγχο από τους αστυνομικούς, οι οποίοι διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι είχαν στην κατοχή τους συνολικά6,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αλλά και μια ηλεκτρονική ζυγαριά που έσβηνε κάθε αμφιβολία για τις προθέσεις τους. Οι ανήλικοι δράστες προσήχθησαν στη Δίωξη Ναρκωτικών, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Ρόδου. Σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Ανήλικοι με ναρκωτικά και στην Κάρπαθο

Παρόμοια περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών από ανήλικους συγκλονίζει και την Κάρπαθο, όπου είχαν συλληφθεί το βράδυ της Τετάρτης ένας 16χρονος και ένας 17χρονος οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, σύνεργα χρήσης, δύο θρυμματιστές και μια ζυγαριά ακριβείας.

Μετά την παραπομπή των δυο ανηλίκων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, την Πέμπτη συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην Κάρπαθο και δύο γονείς τους, στους οποίους απαγγέλθηκε κατηγορία για παραμέληση της εποπτείας των παιδιών τους.

πηγή: creta24

cheiropedes-se-anilikoys-diakinites-narkotikon/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button