Ελλάδα

«Ψύχραιμη και αποφασισμένη» η Ελένη Χρονοπούλου να το πάει μέχρι τέλους

«Ψύχραιμη και αποφασισμένη» είναι η Ελένη Χρονοπούλου μετά την καταγγελία της εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, όπως δηλώνει το φιλικό περιβάλλον της δικηγόρου και μέλους του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Η Ελένη Χρονοπούλου είναι αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση με την καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη μέχρι τέλους, δηλώνει στο LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο φίλος της, Πάνος Βλάχος, ο οποίος τονίζει ότι την ενθαρρύνει η εμπιστοσύνη από το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του.

Αποφασισμένη να το φτάσει μέχρι τέλους. «Ψύχραιμη και συνειδητοποιημένη» είναι σύμφωνα με ανθρώπους από το φιλικό της περιβάλλον, η 38χρονη δικηγόρος και μέλος του μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, η οποία κατήγγειλε τον πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη, για βιασμό και σωματικές βλάβες.

«Μιλάμε καθημερινά. Μιλάμε. Είναι αποφασισμένη, είναι ψύχραιμη, το γεγονός ότι υπάρχει εμπιστοσύνη από το κόμμα και από τον πρόεδρο είναι πολύ ενθαρρυντικό και για την ίδια, η οικογένειά της την στηρίζει, που είναι επίσης, πάρα πολύ σημαντικό, είναι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι, είναι μορφωμένοι άνθρωποι, έχει υποστήριξη», δήλωσε ο Πάνος Βλάχος στο LIVE NEWS.

«Ήξερε λίγο πολύ ότι αυτή η ιστορία θα έχει αντίκτυπο και δημοσιότητα, είναι και πολιτικό στέλεχος, προφανώς αντιλαμβάνεται ότι από τη στιγμή που αυτό το πράγμα δημοσιοποιήθηκε ξέρει ότι δεν είναι εύκολο αλλά είναι αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους. Κι αυτό που είπε ότι ο δικός της αγώνας είναι κι αγώνας και για περισσότερες γυναίκες, το πιστεύει. Δεν είναι ότι το κάνει για λόγους δικής της προβολής ή για κάποια άλλη ματαιοδοξία», συμπλήρωσε ο φίλος της.

https://creta24.gr/psychraimi-apofasismeni-eleni-chronopoyloy-na-to-paei-teloys/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button