Ελλάδα

Ύποπτη διάρρηξη σε σπίτι υποψήφιας βουλευτή

Μια πολύ περίεργη και ύποπτη ως προς τα κίνητρα των δραστών διάρρηξη, σημειώθηκε χθες στις παρυφές της Άνω Πόλης στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης, σε σπίτι υποψήφιας βουλευτή.

Το θύμα της διάρρηξης είναι η υποψήφια βουλευτής στην Ά Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Χριστιά, η οποία μιλώντας στο GRTimes, αναφέρει πως της έκανε τρομερή εντύπωση, το γεγονός ότι ο δράστης ή οι δράστες, δεν πήραν πολλά από τα αντικείμενα που συνήθως παίρνουν σε περιπτώσεις διαρρήξεων, αλλά έψαξαν πάρα πολύ, τους φακέλους με τα έγγραφα της.

«Μου έκανε εντύπωση που δεν άνοιξαν ντουλάπια στην κουζίνα. Έχουν βγάλει όλους τους φακέλους με τα χαρτιά μου, ότι είχα στις ντουλάπες με έγγραφα. Θα μπορούσαν να πάρουν το laptop μου και δεν το πήραν. Θα μπορούσαν να πάρουν μια φωτογραφική μηχανή και δεν την πήραν, παρά το γεγονός ότι ήταν πάρα πολύ εύκολο να το κάνουν. Δεν πήραν και τίποτα από τα μπιζού μου που ήταν ασημένια. Μου έκανε τρομερή εντύπωση για το τι δεν πήραν, ενώ θα μπορούσαν», λέει η ίδια χαρακτηριστικά.

Όπως επισημαίνει η υποψήφια βουλευτής, αντιλήφθηκε τη διάρρηξη σήμερα, τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, όταν επέστρεψε στο σπίτι της, καθώς από χθες έλλειπε στο Ρετζίκι και ήταν στο σπίτι της κόρης της.

Εκτιμά πως η διάρρηξη πρέπει να έγινε το διάστημα από το χθες το πρωί έως το απόγευμα, λέγοντας μάλιστα πως στην είσοδο της πολυκατοικίας, στο κουδούνι της και μόνο σε αυτό, αν και δεν γράφει το δικό της επίθετο, το σημείο έχει μια γραμμή μαύρη και φαίνεται σαν μαρκαρισμένο.

Η ίδια ρώτησε τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας και τα γειτονικά διαμερίσματα, μήπως τυχόν είδαν κάτι το ύποπτο, αλλά από όσα της είπαν, κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Επίσης, το διαμέρισμα της είναι στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας, χωρίς να έχει υπάρξει απόπειρα διάρρηξης, ούτε στον 1ο, ούτε στον 3ο όροφο, ένδειξη που δείχνει πως είχε στοχοποιηθεί μόνο το σπίτι της, με την υποψήφια βουλευτή να αναφέρει πως όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι πλούσια και δεν κρύβει τίποτα.

https://creta24.gr/ypopti-diarrixi-se-spiti-ypopsifias-voyleyti/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button