Ελλάδα

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή έξω από το σχολείο του – Τράβηξαν βίντεο και το μοίρασαν

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μαθητής έξω από το σχολείο του, με τη μητέρα του να καταγγέλλει πως υπέστη τραυματισμούς σε χέρια, κεφάλι και μέση.

Ο νεαρός βγήκε από το σχολείο, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερα άτομα, τα οποία τού ζήτησαν να τους ακολουθήσει σε κάποιο απόμερο μέρος. Όταν αρνήθηκε, τον οδήγησαν εκεί με τη βία.

«Έξω από το σχολείο ήταν τέσσερα παιδιά, τον πλεύρισαν και του ζήτησαν να πάει μαζί τους παραπέρα. Δεν ήθελε ο μικρός, τον τράβηξε ένας από τον σάκο και τον πήγαν σε ένα απόμερο σημείο» περιέγραψε, χαρακτηριστικά, η μητέρα του στο Mega. 

Στη συνέχεια, ένα από τα άτομα άρχισε να τον χτυπά, ενώ οι άλλοι τρεις στήθηκαν γύρω του για να μην τον αφήσουν να φύγει. 

«Του έριξαν μία μπουνιά στο πρόσωπο, ο δικός μου έπεσε κάτω, έβαλε τα χέρια στο κεφάλι και άρχισαν να τον κλωτσάνε στο κεφάλι» σημείωσε η ίδια. 

Συμμαθήτρια του θύματος, η οποία γνώριζε τους δράστες, τραβούσε βίντεο με το κινητό της και στη συνέχεια το έστειλε σε μερικά ακόμα άτομα στο σχολείο. 

Η μητέρα του μαθητή ενημέρωσε πως η νεαρή που τράβηξε το βίντεο είναι στο ίδιο τμήμα με τον γιο της και κάθεται σε κοντινό θρανίο, ακόμα και τώρα. 

Όταν ο μαθητής επέστρεψε σπίτι, η μητέρα δεν μπορούσε να πιστέψει την κατάσταση στην οποία ήταν. «Πρήστηκε όλη η αριστερή του πλευρά. Όπως έπεσε κάτω και έβαλε τα χέρια στο κεφάλι, έχει χτυπήματα πίσω απ τα αυτιά, στα χέρια και έναν μώλωπα στη μέση» ανέφερε, σχετικά με τα τραύματά του. 

Αποτάθηκε στις Αρχές, ενώ το παιδί έλαβε και την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Έχουν κληθεί για κατάθεση όλοι οι εμπλεκόμενοι, ενώ ο φάκελος της υπόθεσης έχει φτάσει στα χέρια του εισαγγελέα

Ο τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε πως αφορμή της επίθεσης ήταν ένας διαπληκτισμός που είχε, πριν πέντε μήνες, ο μαθητής με το άτομο που τον χτύπησε για μία συνομιλία στο Viber. 

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε πως δεν έχει καμία αρμοδιότητα επί του θέματος καθώς έλαβε χώρα έξω από το σχολείο, ενώ τής είπε πως ο γιος της μπορεί να αλλάξει τμήμα ή και σχολείο εάν δεν αισθάνεται καλά. 

ο

https://www.lifo.gr/now/greece/agrios-xylodarmos-mathiti-exo-apo-sholeio-toy-trabixan-binteo-kai-moirasan

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button