Ελλάδα

Άλκης Καμπανός: «Τι κοιτάτε, τέρατα;»- Ξέσπασε η μητέρα του στη δίκη για τη δολοφονία του

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης με ξέσπασμα των γονέων του θύματος κατά των κατηγορουμένων. 

Οι γονείς του Άλκη Καμπανού την ώρα που προβαλλόταν βίντεο από τη θανατηφόρα επίθεση έδειξαν την ενόχλησή τους.  
Συγκεκριμένα έντονα αντέδρασε η μητέρα του Άλκη λέγοντας στρεφόμενη προς τους 12 κατηγορούμενους: «Τι κοιτάτε; Εσείς ήσασταν. Και οι 12».

«Τα θέλουμε κι εμείς αυτά τα βίντεο, όλη η Ελλάδα τα έχει δει», συνέχισε, ενώ ψέλλισε τη λέξη «τέρατα», με τον πατέρα του Άλκη να φωνάζει «ξαναβάλτε το, ξαναβάλτε το», ζητώντας την επανάληψη προβολής συγκεκριμένου βίντεο.

Επρόκειτο για επεξεργασμένο βίντεο, το οποίο προσκόμισε -στο στάδιο των αναγνωστέων εγγράφων- ο συνήγορος υπεράσπισης του 10ου και του 11ου εκ των κατηγορούμενων. Στο οπτικοακουστικό υλικό, διάρκειας 50 δευτερολέπτων, απομονώθηκε, κατόπιν ειδικής επεξεργασίας, η κραυγή του Άλκη, σε μία προσπάθεια του συνηγόρου να καταδείξει ότι οι εντολείς του εκείνη τη στιγμή είχαν ήδη αποχωρήσει.

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα του 19χρονου είχε αντιδράσει έντονα και όταν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο το μαχαίρι της επίθεσης

Η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης συνεχίζεται σήμερα για 19η μέρα. Η διαδικασία των αναγνωστέων ολοκληρώθηκε και ξεκίνησε η εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

https://www.lifo.gr/now/greece/alkis-kampanos-ti-koitate-terata-xespase-i-mitera-toy-sti-diki-gia-ti-dolofonia-toy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button