Ελλάδα

Άνδρας έκλεψε 300.000 ευρώ, εξαφανίστηκε και επέστρεψε ένα χρόνο μετά με άλλο όνομα

Έκλεψε λίρες και κοσμήματα αξίας 300.000 ευρώ από διαμέρισμα στο Κολωνάκι, ταξίδεψε στην Γεωργία και επέστρεψε με άλλο όνομα. Ωστόσο, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας κατάφερε να εντοπίσουν τον 43χρονο Γεωργιανό και να του περάσουν χειροπέδες.

Όλα ξεκίνησαν πριν έναν χρόνο ακριβώς, όταν στις 17 Μαρτίου του 2023 έγινε διάρρηξη σε διαμέρισμα του Κολωνακίου, με τον άντρα από την Γεωργία να καταφέρνει να αποσπάσει πλήθος λιρών, χρυσαφικών και κοσμημάτων, ρολογιών και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 300.000 ευρώ.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας επικοινώνησε με τις αρχές της Γεωργίας και μέσω της αξιοποίησης των πληροφοριών που αντάλλαξαν, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, λίγες μέρες μετά την κλοπή, αποχώρησε από την Ελλάδα, μετέβη στην Γεωργία οπού εκεί άλλαξε το επίθετό του.

Ωστόσο, στις 3 Μαρτίου ο δράστης επέστρεψε στη χώρα μας και την Πέμπτη (16.03.2023) εντοπίστηκε και συνελήφθη από την ειδική ομάδα της Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι.

Στην κατοχή του 43χρονου άντρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων χρυσές λίρες, σακούλες με αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ναρκωτικές ουσίες, κοσμήματα, ρολόι μεγάλης αξίας και κινητά τηλέφωνα.

Σε κατ’οίκον έρευνα σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τις Αρχές ένα όπλο και φυσίγγια.

Ο Γεωργιανός πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της παράβασης για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής άνω των 120.000 ευρώ από άτομα που έχουν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές με διάρρηξη κατά συναυτουργία, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και του νόμου περί όπλων.

πηγή: creta24

andras-eklepse-300-000-eyro-exafanistike-epestrepse-chrono-allo-onoma/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button