Ελλάδα

Άρης: 18χρονος είχε στείλει το απειλητικό μήνυμα στον Γουίλιαμς- «Αν έρθεις στην Τούμπα, είσαι νεκρός»

Ένας 18χρονος ήταν τελικά ο αποστολέας του απειλητικού μηνύματος στο Instagram στον πρώην- πλέον- μπασκετμπολίστα του Άρη, Ζίριους Γουίλιαμς

Το απειλητικό μήνυμα εστάλη τον περασμένο Απρίλιο, έπειτα από νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της Basket League. Ο Γουίλιαμς κατήγγειλε το περιστατικό με ανάρτηση στο Instagram, κάτι που προκάλεσε την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. 

«Αν τολμήσεις να έρθεις στην Τούμπα, είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης», ανέφερε μεταξύ άλλων το απειλητικό μήνυμα. Ο αποστολέας αναφερόταν στον Άλκη Καμπανό, τον 19χρονο υποστηρικτή του Άρη, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη. 

Άρης: 18χρονος είχε στείλει το απειλητικό μήνυμα στον Γουίλιαμς- «Αν έρθεις στην Τούμπα, είσαι νεκρός» Facebook Twitter

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση, αστυνομικοί από τις υποδιευθύνσεις Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 18χρονου χρήστη του προφίλ στο Instagram, από το οποίο εστάλη το απειλητικό μήνυμα. 

Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία. Εξεταζόμενος, ο 18χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

 

πηγή: lifo

now/greece/aris-18hronos-eihe-steilei-apeilitiko-minyma-ston-goyiliams-ertheis-stin-toympa-eisai

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button