Ελλάδα

Έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων «τράβηξε» όπλο σε συνεργείο

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή ανεξάρτητο έμπορο εισαγομένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια ελέγχου οχήματος σε επίσημο συνεργείο, για λογαριασμό υποψήφιου πελάτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε καταγγελία του ο ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), προχθές, υποψήφιος αγοραστής μετέβη σε επίσημη κάθετη μονάδα μιας μάρκας, ζητώντας να ελεγχθεί, ως προς τα «χιλιόμετρα», μεταχειρισμένο αυτοκίνητο εισαγωγής που θα αγόραζε από ανεξάρτητο έμπορο.

Όταν ο υπεύθυνος του επίσημου συνεργείου ζήτησε να διασταυρωθούν τα χιλιόμετρα με άλλα διαθέσιμα έγγραφα, π.χ. αυτά του τελωνισμού, προσήλθε στην κάθετη μονάδα ο ανεξάρτητος έμπορος, και, σύμφωνα με την καταγγελία, αφού πρώτα δημιούργησε αναστάτωση, βγαίνοντας εκτός εαυτού, έφτασε μέχρι να απειλήσει με όπλο.

Ακολούθησε σύλληψη, με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Ο ΣΕΑΑ, στην επίσημη ανακοίνωση του, αναφέρει επίσης:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες πρακτικές ανεξάρτητων εμπόρων αυτοκινήτων και καλούμε όλους να συνεργαστούν ώστε να εντοπιστούν λύσεις και να εξωθηθούν εκτός της αγοράς αυτοκινήτου «επιχειρηματίες» με τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές».

https://creta24.gr/emporos-metacheirismenon-aytokiniton-travixe-oplo-se-synergeio/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button