Ελλάδα

Ήταν ένα μαρτύριο, να μην το ζήσει κανένας, λέει ο 18χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι

Εξιτήριο πήρε ο 18χρονος Δημήτρης που έπεσε θύμα ληστρικής επίθεσης από συνομηλίκους του το βράδυ της Δευτέρας 17 Απριλίου στην περιοχή της Ακρόπολης.

«Ήταν δύσκολο όλο αυτό που πέρασα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά αλλά έχω ακόμη δρόμο μπροστά μου. Τα τραύματα ήταν πολύ σκληρά» είπε ο 18χρονος μιλώντας στο Star.

Παράλληλα, περιέγραψε στιγμή προς στιγμή τα όσα φρικιαστικά έζησε την ώρα που ήταν βόλτα τη Δευτέρα του Πάσχα με τους φίλους του στην Πλάκα.

Καθόταν μαζί με την παρέα του σε ένα πεζούλι όταν δύο ανήλικοι τους πλησίασαν, υποτίθεται για να ζητήσουν τσιγάρο. Ο ένας από τους δύο τον μαχαίρωσε.

«Μου έβαλε το μαχαίρι στην πλάτη και μου ζήτησε το τσαντάκι μου. Στην αρχή ήμουν ψύχραιμος, σήκωσα τα χέρια ψηλά, μετά προσπάθησα να ξεφύγω, όμως εκείνος με κρατούσε από το τσαντάκι. Του είπα “πάρε τα λεφτά” και τότε μέσα σε δευτερόλεπτα με μαχαίρωσε ελαφριά στον λαιμό ενώ την δεύτερη μαχαιριά μου την έδωσε με δύναμη στην κοιλιά» πρόσθεσε ο 18χρονος.

Την ίδια ώρα, ο 18χρονος Δημήτρης ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς του τους δύο φίλους του που τον βοήθησαν τις κρίσιμες εκείνες ώρες.

Ο ένας κυνήγησε τους δράστες και μάλιστα κατάφερε να ακινητοποιήσει τον έναν από αυτούς, και ο άλλος με ψυχραιμία τον βοήθησε την ώρα που ήταν πεσμένος κάτω αιμόφυρτος μετά την επίθεση: «Ο φίλος μου έβαλε το χέρι του στον λαιμό μου γιατί έβλεπε ότι είχα αίματα και έλεγε “άνοιξε τα μάτια σου, μην τα κλείνεις, μείνε μαζί μου”, μέχρι να έρθει η Αστυνομία».

Ο 18χρονος Δημήτρης εκτός από τους δύο φίλους του, ευχαρίστησε τους γονείς του όπως επίσης και τους γιατρούς του νοσοκομείου που έκαναν το παν για να τον κρατήσουν στη ζωή.

https://creta24.gr/martyrio-na-min-to-zisei-kanenas-leei-o-18chronos-poy-dechtike-epithesi-machairi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button