Ελλάδα

Αναστασοπούλου για δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δύο φορές δεν δικαιώθηκε»

Δεν τίθεται θέμα δικαίωσης, υπογράμμισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, σε δηλώσεις της μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχο τον Πέτρο Φιλιππίδη για δύο απόπειρες βιασμού και αθώο, λόγω αμφιβολιών, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης καταδικάστηκε σε ποινή 8 ετών με αναστολή. 

Ερωτηθείσα για την απόφαση του δικαστηρίου για την κατηγορία του βιασμού, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε ότι μίλησε με την καταγγέλλουσα. 

«Μίλησα μαζί της γιατί την είχα έννοια. Ένας λόγος που δεν θέλουμε να μιλάμε είναι αυτός. Τι να πεις; Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε. Παρόλα αυτά, μίλησα μαζί της σήμερα και ήταν χαρούμενη, νιώθει ότι έκανε ότι μπορούσε για να γίνει αυτό που έγινε», απάντησε. 

Όταν ρωτήθηκε για το αν νιώθει δικαιωμένη από τη δικαστική απόφαση, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απάντησε: «Δεν τίθεται θέμα δικαίωσης παιδιά, δεν είναι εκεί το ζήτημα. Το ζήτημα είναι να σταματήσει μια κακοποιητική δράση και όλοι οι άνθρωποι που έχουν μέσα τους τέτοιες τάσεις να μην το κάνουν». 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ήταν μια πολύ σκληρή περίοδος για εμάς»

Η ηθοποιός- σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Mega Kαλημέρα»- συμπλήρωσε ότι δεν νιώθει καλά να κάνει σχόλια για αυτό το ζήτημα. 

«Δεν νιώθω καλά. Δεν έχει “κάτσει” μέσα μας. Ήταν μια πολύ σκληρή περίοδος για εμάς. Δεν είναι όλα προς τέρψιν του κοινού και των εκπομπών. Αλήθεια σας το λέω, δεν νιώθω καλά να σχολιάζω τέτοια πράγματα. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χαρά από πουθενά», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Θα πάρει πολύ χρόνο σε όλους, και στα θύματα και στους θύτες να κάτσει λίγο όλο αυτό», σημείωσε. «Το θέμα είναι ο κόσμος να μιλάει παιδιά, κι εσείς. Γιατί και στον δικό σας χώρο υπάρχουν πράγματα, κουνάτε όλοι τα κεφάλι αλλά δε μιλάει κανείς, πρόσθεσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους. 

Η ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει και τη γραμμή της υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, ότι οι καταγγελίες έγιναν για λόγους δημοσιότητας. 

«Μας είδατε εμάς τόσο καιρό να βγαίνουμε στα κανάλια να μιλάμε γι’ αυτό; Άλλοι έβγαιναν στα κανάλια, όχι εμείς. Ο κόσμος καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται. Ποια δημοσιότητα; Εμείς είμαστε άνθρωποι που δουλεύουμε 20-25 χρόνια ο καθένας μας σε αυτή τη δουλειά. Είχαμε ανάγκη να πάρουμε τέτοια δημοσιότητα; Για ποιο λόγο να το κάνουμε αυτό;», απάντησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. 

πηγή: lifo

now/greece/anastasopoyloy-gia-diki-petroy-filippidi-ena-koritsi-poy-ehei-biastei-dyo-fores-den

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button