Ελλάδα

Απίστευτος ξυλοδαρμός ναυτικού – Μπήκε στο πλοίο, τον χτύπησε στο κεφάλι και εξαφανίστηκε

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες σε πλοίο που ελλιμενίζεται στη Μύκονο, με θύμα έναν ναυτικό, που ξυλοκοπήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο 58χρονος ναυτικός μέλος πληρώματος Φ/Γ πλοίου, ξυλοκοπήθηκε από 30χρονο, εντός του πλοίου.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με μαρτυρία του θύματος, ο δράστης επιβιβάστηκε επί του πλοίου, μετέβη στο χώρο εργασίας του και τον τραυμάτισε με εργαλείο στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο τραυματίας ναυτικός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για την παροχή ιατρικής περίθαλψης, από όπου εξήλθε αυθημερόν.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται ο 30χρονος στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Μυκόνου, αναφορικά με περιστατικό ξυλοδαρμού 58χρονου ημεδαπού ναυτικού μέλους πληρώματος Φ/Γ πλοίου, από 30χρονο ημεδαπό, εντός του πλοίου, το οποίο ελλιμενίζεται στον λιμένα ν. Μυκόνου.

Ειδικότερα, κατά δήλωση του 58χρονου, ο εν λόγω 30χρονος αφού επιβιβάστηκε επί του πλοίου, μετέβη στο χώρο εργασίας του και τον τραυμάτισε με εργαλείο στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια ο τραυματίας μεταφέρθηκε με μέριμνα του Πλοιάρχου του Φ/Γ πλοίου στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για την παροχή ιατρικής περίθαλψης, από όπου εξήλθε αυθημερόν.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται ο 30χρονος στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

πηγή: creta24

apisteytos-xylodarmos-naytikoy-mpike-ploio-ton-chtypise-kefali-exafanistike/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button