Ελλάδα

Απίστευτο: Έχασε το κινητό του ενώ έκανε διάρρηξη και πήγε στην αστυνομία να το βρει!

Στη… δική του παγίδα έπεσε ένας 27χρονος κλέφτης στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός πήγε στην αστυνομία για να βρει το κινητό που έχασε ενώ έκανε διάρρηξη σε κατάστημα ψιλικών, κάτι που τον οδήγησε στη σύλληψή του.

Ειδικότερα και όπως αναφέρει το thestival.gr, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης 10 Ιανουαρίου, στην περιοχή της Καλαμαριάς. Ο 27χρονος, μαζί με συνεργό του, παραβίασαν το παράθυρο καταστήματος με είδη ψιλικών. Έκλεψαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και δύο σακούλες με τσιγάρα.

Για κακή τους τύχη έγιναν αντιληπτοί από τον γιο της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, ο οποίος τους ακολούθησε πεζός. Ο 27χρονος κλέφτης, στην προσπάθειά του να διαφύγει, έριξε στον δρόμο τα κλοπιμαία και… κατά λάθος το κινητό του τηλέφωνο. Τα παραπάνω αντικείμενα παραδόθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς ως πειστήριο της αξιόποινης πράξης.

Πήγε στο τμήμα για να βρει το κινητό του!

Λίγη ώρα αργότερα, ο 27χρονος κλέφτης πήγε στο ίδιο Τμήμα, καθώς, όπως είπε, αναζητούσε το κινητό που έχασε. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, επρόκειτο για έναν εκ των δύο δραστών της κλοπής οπότε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση το συνεργού του συνεχίζονται.

πηγή: creta24

apisteyto-echase-to-kinito-ekane-diarrixi-pige-stin-astynomia-na-to-vrei/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button