Ελλάδα

Αυτό είναι το σημείο όπου βρέθηκαν τα ανθρώπινα οστά

Σε μία παλιά μονοκατοικία που πλέον νοικιάζεται για αποθήκη βρέθηκαν ένα κρανίο και πλήθος ανθρώπινων οστών στο χωριό Ευαγγελισμός της Λάρισας, κινητοποιώντας τις αρχές.

Τα οστά βρέθηκαν στην αυλή του οικήματος από τον 42χρονο ενοικιαστή, όταν έπεσε τοίχος λόγω παλαιότητας.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, τα οστά εκτιμάται πως αφορούν άνθρωπο που έζησε πολλά χρόνια πίσω στο παρελθόν και για το λόγο αυτό δε θα εξεταστούν από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας, αλλά θα μεταφερθούν σε δικαστικό ανθρωπολόγο στην Αθήνα.

Σε ότι αφορά το μεταλλικό αντικείμενο που βρέθηκε μαζί με τα οστά, εικάζεται επίσης ότι αφορά μεταλλικό έκθεμα που προϋπήρχε στο σώμα του, ίσως για την αποκατάσταση κάποιου τραυματισμού.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης τόνισε πως «τα οστά στάλθηκαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία και μάλλον θα φύγουν στην Αθήνα στο ανθρωπολογικό για να δουν την ηλικία και το έτος που έχει συμβεί το γεγονός. Ακούστηκε ότι βρέθηκε ιατρικό εργαλείο, δεν είναι ιατρικό εργαλείο, αλλά λάμα που βρέθηκε στα οστά μάλλον από εγχείρηση».

Μία άλλη εκδοχή κατά τον κ. Μανώλη είναι τα οστά να έχουν μεταφερθεί στο σπίτι από οικείους, όπως συνέβαινε σε παλαιότερες εποχές.

https://creta24.gr/to-simeio-opoy-vrethikan-ta-anthropina-osta/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button