Ελλάδα

Α. Σπυρόπουλος: «Καλώς ήλθατε κ. Μητσοτάκη»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του τηλεοπτικού σταθμού OPEN με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη, ήταν σήμερα ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

«Βγαίνουν ονόματα στη δημοσιότητα ότι παρακολουθούνταν είτε με το predator είτε με την ΕΥΠ. Ο μόνος καθαρός δρόμος για τον κ. Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση αν δεν θέλει να ταυτιστεί απόλυτα, όχι μόνο με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, αλλά και με τη συγκάλυψη που γίνεται τόσους μήνες, ήταν να πάει και να σταματήσει η ιστορία με το «απόρρητο». Να αλλάξει το νόμο που ο ίδιος ψήφισε» σημείωσε ο κ. Σπυρόπουλος συμπληρώνοντας σχετικά με την αβελτηρία της κυβέρνησης να έρθει στο φως η αλήθεια.

« Εδώ και τόσους μήνες, είπαμε ότι έπρεπε να γίνουν έλεγχοι στις εταιρίες. Ρωτήσατε την Κυβέρνηση για ποιο λόγο ο κ. Μπίτζιος και ο κ. Λαβράνος, δεν ήρθαν στην εξεταστική επιτροπή; Γιατί ο κ. Δημητριάδης, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη παραιτήθηκε, αναλαμβάνοντας το πολιτικό σκέλος των ευθυνών, προστατεύεται και δεν ήρθε στην εξεταστική επιτροπή; Γιατί κανένας τους δεν πήγε στην PEGA που ήρθε στην Ελλάδα για να δει τι γίνεται πραγματικά με το σκάνδαλο.»

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανέδειξε ότι «χθες βράδυ ο κ. Μητσοτάκης, μας είπε ότι τελικά υπάρχει ένα κέντρο που χρησιμοποιεί το predator στην Ελλάδα. Καλώς ήλθατε κ. Μητσοτάκη. Είναι ο Πρωθυπουργός ο οποίος έπρεπε να έχει εκκινήσει τις διαδικασίες εδώ και πέντε μήνες έτσι ώστε να ξέρουμε ακόμα και αν υπάρχει ένα κέντρο στην Ελλάδα, ποιοι το χρησιμοποιούν, ποιους εκβιάζουν και για ποιους λόγους το χρησιμοποιούν. Γιατί δεν είναι δυνατόν να εκβιάζεται ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα, επιχειρηματίες και ο οποιοσδήποτε μπορεί να προκύψει από αυτή τη λίστα και η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός να λένε ότι δεν ξέρουν, δεν άκουσαν, δεν είδαν και δεν έχουν σχέση με την υπόθεση».

πηγή: creta24

a-spyropoylos-kalos-ilthate-k-mitsotaki/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button