Ελλάδα

Βέροια: Προφυλακίστηκε η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Προφυλακίστηκε η 29χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα, μετά την απολογία της στον ανακριτή Βέροιας.

Η μητέρα οδηγήθηκε, σήμερα, υπό άκρα μυστικότητα στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 29χρονη επέμεινε στην θέση της πως το μωρό διέφυγε της προσοχής της και μπουσούλησε με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό. 

Νεκρό βρέφος στη Βέροια: «Μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι» είπε η μητέρα από τα κρατητήρια

Η μητέρα, όπως μετέδωσε το Mega, φέρεται να ισχυρίστηκε σε δηλώσεις της το 11 μηνών κοριτσάκι μπουσούλησε και έπεσε στο νερό και η ίδια δεν μπορούσε να το βγάλει. 

«Με κατηγορούν για πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει. Λένε ότι εγώ σκότωσα το μωρό. Ότι είχα ψυχολογικά προβλήματα και το πέταξα στο ποτάμι. Την αγαπούσα την κόρη μου, πάρα πολύ» σημείωσε, αρχικά.

«Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, είχε ωραία μέρα, και την πήγα βόλτα. Και την άφησα κάτω για λίγο. Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω και πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε μέσα στο ποτάμι. Αυτό» συμπλήρωσε.
 

πηγή: lifo

now/greece/beroia-profylakistike-i-29hroni-poy-katigoreitai-oti-petaxe-moro-tis-ston-aliakmona

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button