Ελλάδα

Βίκυ Κάβουρα: Έπεσε θύμα του 50χρονου λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος

Θύμα του λογιστή, που εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο, είχε πέσει η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα.

Η ηθοποιός είχε είχε μισθώσει αυτοκίνητα από τον λογιστή, ο οποίος είχε πάρει οχήματα ώστε να τα διαθέτει μέσω leasing. Το θύμα φέρεται να είχε πάρει 65 αυτοκίνητα ώστε να τα διαθέσει σε πελάτες με την μορφή leasing, κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία έπρεπε να πάρει χρήματα. Ο 50χρονος φέρεται να μην πλήρωσε τα αυτοκίνητα και η εταιρεία κατέθεσε μήνυση εναντίον του για εξαπάτηση.

Η Βίκυ Κάβουρα ανέφερε ότι έχασε ξαφνικά το αυτοκίνητό της, όταν την σταμάτησαν αστυνομικοί στον δρόμο και της το πήραν.

«Μία πολύ γνωστή εταιρία έδινε 60 αυτοκίνητα σε μία άλλη εταιρία με τρεις υπαλλήλους για να μην τα εκμεταλλεύεται. Δεν υπάρχει κάποια λογική σε αυτό. Εγώ όπως και πολύς κόσμος νοικιάζαμε αυτοκίνητα απ’ αυτούς, και πληρώναμε κάθε μήνα κάποιο ποσό, ή κάποιο άλλο αυτοκίνητο ως εγγύηση και αυτά έχουν χαθεί».

«Κάλεσα τον ίδιο τον άνθρωπο για να τον πληρώσω, με τον μήνα. Ήταν σε μία κατάσταση άθλια, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει. Tρόμαξα, αλλά δεν έδωσα σημασία. Μετά από 2-3 μέρες πληροφορήθηκα γι’ αυτό που έγινε και σοκαρίστηκα» περιέγραψε.

Βίκυ Κάβουρα για λογιστή: Πολύς κόσμος την έχει πατήσει με αυτή την υπόθεση

Η Βίκυ Κάβουρα είχε πάρει ένα αυτοκίνητο μέσω leasing, δίνοντας το δικό της ως εγγύηση. «Είναι πάρα πολύς κόσμος βέβαια που την έχει πατήσει με αυτή την υπόθεση. Έχουμε μείνει χωρίς αυτοκίνητο γιατί το δικό μου έχει χαθεί. Δεν ξέρω τι γίνεται. Έφαγα μία κλήση και δεν ξέρω ποιος το έχει. Είναι στο όνομά μου».

Η Βίκυ Κάβουρα δήλωσε ότι επέλεξε να μιλήσει για την υπόθεση του λογιστή, προκειμένου να συνασπιστούν τα θύματα προκειμένου να βρεθεί λύση.

«Ο λόγος που το αναφέρω όλο αυτό είναι γιατί ξέρω ότι είναι πάνω από 60-70 άτομα που ξέρω ότι την έχουν πατήσει και περνάνε δύσκολα. Όπως κι εγώ περνάω δύσκολα αυτές τις ημέρες. Όλες αυτές τις μέρες μπορούμε να είμαστε μαζί, να κάνουμε κάτι όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε ό,τι μπορούμε να το διεκδικήσουμε», τόνισε.

Καταλήγοντας περιέγραψε τον 50χρονο λογιστή, λέγοντας ότι δεν είχε καταλάβει ότι πρόκειται για απάτη. «Την πατήσαμε, ήταν εξαιρετικός προς όλους μας. Πίστευε στον Θεό και ήταν με τον καλό λόγο στο στόμα και την πατήσαμε. Δεν κατάλαβα την απάτη, εγώ στις ειδήσεις το είδα και μετά κατασχέθηκαν όλα από την Αστυνομία. Και λογικό είναι. Θα μπορούσε η εταιρεία να μας στείλει κάποια ειδοποίηση και όχι να τα μαζεύει η αστυνομία. Μου μάζεψαν το αυτοκίνητο στον δρόμο, μια άλλη κοπέλα το έψαχνε στο σπίτι της, δεν της το είπαν ποτέ και πήγε να το δηλώσει για κλοπή. Πολύ άσχημη κατάσταση. Προσπαθούμε να δούμε από πού μας ήρθε» δήλωσε στο Happy Day η Βίκυ Κάβουρα.

 

πηγή: lifo

now/greece/biky-kaboyra-epese-thyma-toy-50hronoy-logisti-poy-brethike-apaghonismenos

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button