Ελλάδα

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας που δρούσε στα βόρεια προάστια

Σε αυτά φαίνονται οι κακοποιοί την ώρα που έχουν εισβάλει σε μονοκατοικία στα Άνω Λιόσια και μάλιστα έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν μαζί τους και ασυρμάτους για να επικοινωνούν με τους συνεργούς τους, οι οποίοι είχαν τον ρόλο του τσιλιαδόρου για να τους ειδοποιήσουν σε περίπτωση που γίνουν αντιληπτοί από διερχόμενους αστυνομικούς.

Η επιχείρηση για τη σύλληψη συμμορίας λίγο έλειψε να τιναχθεί στον αέρα, από έναν αστυνομικό, ο οποίος έδινε πληροφορίες στα μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, όταν μέλος της σπείρας, που είχε υποψιαστεί ότι ήταν υπό παρακολούθηση, επικοινώνησε με τον αστυνομικό και του ζήτησε πληροφορίες για τον αριθμό κυκλοφορίας ενός αυτοκινήτου.

Το εν λόγω όχημα, όμως, ανήκει στην ασφάλεια και ήταν ένα από αυτά που είχαν γίνει «σκιά» του.

Οι αστυνομικοί, που είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τους κακοποιούς, διαπίστωσαν τι είχε συμβεί και χρειάστηκε να αναβάλλουν την επιχείρησή τους.

Πρόκειται για έναν 21χρονο αστυνομικό, ο οποίος κατηγορείται για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου και σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή, μαζί με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους της σπείρας.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός 23χρονου μέλους της συμμορίας, που κατά τη διάρκεια της καταδίωξης χθες, Τετάρτη, για τη σύλληψή του, κατάφερε στην περιοχή της Μάνδρας να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς με το όχημά του, να το εγκαταλείψει και να διαφύγει.

Συνολικά, το τμήμα ασφαλείας Αμαρουσίου και το τμήμα ασφαλείας Κηφισιάς κατάφεραν να συλλάβουν τέσσερα μέλη της σπείρας, ανάμεσά των οποίων και ο αρχηγός, ο οποίος είχε έδρα τη Θεσσαλονίκη και ανά τακτά χρονικά διαστήματα ερχόταν στην Αθήνα για να οργανώσει τις διαρρήξεις που εκτελούσαν στη συνέχεια τα επιχειρησιακά μέλη.

Η λεία τους ξεπερνά τις 600.000 ευρώ.

https://creta24.gr/vinteo-ntokoymento-ti-drasi-tis-symmorias-poy-droyse-sta-voreia-proastia/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button