Ελλάδα

Βιασμός 11χρονου στην Κρήτη: Εκτός ΕΣΥ μένει ύποπτος – Αναζητούνται δύο άτομα

Νεότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 11χρονου αγοριού στην Κρήτη. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 66χρονος, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί επί χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, ο 66χρονος μουσικός στο επάγγελμα αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον εισαγγελέα, ενώ εμπλοκή φαίνεται ότι έχει και ένας νοσοκομειακός γιατρός.

Το τοπικό μέσο ενημέρωσης cretalive.gr, αναφέρει πως ο υπουργός Υγείας ζήτησε και έλαβε τα στοιχεία του εν λόγω ατόμου ώστε να  προχωρήσει στις απαιτούμενες διοικητικές ενέργειες για την αποπομπή του από το νοσοκομείο όπου εργάζεται.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Πλην των δύο αυτών ατόμων, αναζητούνταν ακόμη δύο άνδρες που φέρεται να είχαν κακοποιήσει τον ανήλικο. Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τουλάχιστον 29 χρήστες πλατφορμών ή σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί.

Να αναφερθεί πως ο συλληφθείς κακοποιούσε το παιδί από το 2018 και είχε στήσει διάφορες ψεύτικες σελίδες στα social media με εικόνες του ανηλίκου. Φαίνεται ότι τον απειλούσε να μην μιλήσει, λέγοντάς πως θα κάνει κακό στην οικογένειά του.

https://www.lifo.gr/now/greece/biasmos-11hronoy-stin-kriti-ektos-esy-menei-ypoptos-anazitoyntai-dyo-atoma

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button