Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: Απολογούνται σήμερα ο 35χρονος εισοδηματίας και ο 39χρονος σεκιούριτι

Συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Πλέον, οι αρχές έχουν προχωρήσει στην έβδομη προφυλάκιση, αυτή τη φορά ενός 55χρονου προπονητή ποδοσφαίρου

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, σήμερα απολογούνται για εμπλοκή στην υπόθεση ένας 35χρονος εισοδηματίας και ένας 39χρονος σεκιούριτι που είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα. Οι δύο κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη έναντι αμοιβής.

Με βάση το κατηγορητήριο, ο 35χρονος αφού έκλεισε ραντεβού με τον διαχειριστή του προφίλ της ανήλικης, βίασε το ανήλικο θύμα τρεις φορές.

Στο μεταξύ ο δέκατος συλληφθέντας, ένας 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων, αποδέχεται ότι έδωσε στο κορίτσι χρήματα, καθώς όπως ισχυρίστηκε τη λυπήθηκε. Ωστόσο, αρνήθηκε ότι ήρθε σε επαφή μαζί της, παρά το ότι συναντήθηκε με το παιδί τρεις φορές.

Όλα αυτά καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη τουλάχιστον δύο ακόμη ατόμων που φαίνεται να έχουν ασελγήσει στη 12χρονη στην περιοχή των Σεπολίων.

πηγή: lifo

now/greece/biasmos-12hronis-apologoyntai-simera-o-35hronos-eisodimatias-kai-o-39hronos-sekioyriti

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button