Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: Το θύμα αναγνώρισε τον οίκο ανοχής στον Κολωνό

Η 12χρονη σε κατάθεσή της αναγνώρισε τον οίκο ανοχής στην οποίο φέρεται να την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος όπου τη βίαζαν οι πελάτες.

Όπως ανέφερε την Τρίτη το Mega, η 12χρονη στην τέταρτη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, είδε 7-8 φωτογραφίες κτιρίων. Ένα από αυτά αναγνώρισε τον οίκο ανοχής που βρίσκεται στην Ιερά Οδό.

Επιπλέον, το κορίτσι αναγνώρισε και ένα άλλο κτίριο στον οποίο την πήγαινε ο Μίχος, ο οποίος είχε το κλειδί. Εκεί, όπως κατέθεσε «δεχόταν έναν άνδρα κάθε φορά». Ο δεύτερος χώρος είναι χώρος τύπου μοτέλ.

Εν τω μεταξύ, προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους σήμερα στη 33η τακτική ανακρίτρια ένας 39χρονος κι ένας 35χρονος που κατηγορούνται για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι δυο κατηγορούμενοι είχαν λάβει προθεσμία την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να απολογηθούν για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος κατηγορούμενος ο οποίος εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας και είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες, κατά την απολογία του υποστήριξε πως δεν είχε επαφή με το κορίτσι, παρά μόνο συνομιλίες και μια συνάντηση στην οποία δε συνεβρέθηκε μαζί της.

Τέλος, τρεις φορές φέρεται να έχει συναντήσει και κακοποιήσει τη 12χρονη ο 35χρονος εισοδηματίας, ο οποίος επίσης προφυλακίστηκε μετά την απολογία του.

πηγή: creta24

viasmos-12chronis-to-thyma-anagnorise-ton-oiko-anochis-ston-kolono/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button