Ελλάδα

Βόλος: Συνελήφθη γιατί κλείδωσε έξω από το σπίτι την 14χρονη κόρη του

Σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας κλήθηκε να παρέμβει η αστυνομία στο Βόλο αφού πατέρας μετά από διαπληκτισμό με την ανήλικη κόρη του την κλείδωσε έξω από το σπίτι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από magnesianews.gr, η αστυνομία παρενέβη σε περιστατικό όπου ένας 47χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα με το αλκοόλ, το βράδυ της Τρίτης καβγάδισε με την 14χρονη κόρη του με συνέπεια το κορίτσι να βρεθεί βίαια εκτός σπιτιού. 

Ο 47χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Ωστόσο μετά από διαβούλευση αφέθηκε ελεύθερος μετά την επιθυμία του ίδιου και της οικογένειάς του για ποινική διαμεσολάβηση, υπό την εποπτεία της εισαγγελέως ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 47χρονος κατηγορούμενος φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα με το αλκοόλ κάτι που οδηγεί σε διαφωνίες και εντάσεις με την έφηβη κόρη του. Μια τέτοια περίπτωση καταγράφηκε και προχθές όταν ο 47χρονος, με αφορμή την ανυπακοή της ανήλικης την έκλεισε έξω από το σπίτι και δεν την άφηνε να μπει ξανά.

Μάρτυρας στο επεισόδιο η επίσης αλλοδαπή σύζυγός του, η οποία φέρεται να πήρε το μέρος του κοριτσιού παρακαλώντας τον να την αφήσει να μπει ξανά στο σπίτι. Ο δράστης εκτός εαυτού την εξύβρισε και άρχισε να την τραβάει από τα μαλλιά.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου οδηγήθηκε πάντως, η σύζυγός του τον υπερασπίστηκε εν μέρει καταθέτοντας πως χρήζει ειδικής βοήθειας προκειμένου να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, μέσω κάποιου προγράμματος δημόσιας δομής.

Παράλληλα ζήτησε να μην διωχθεί και έτσι το δικαστήριο αποφάσισε η υπόθεση να τεθεί υπό ποινική διαμεσολάβηση, με ευθύνη της εισαγγελέα ανηλίκων. 

https://www.lifo.gr/now/greece/bolos-synelifthi-giati-kleidose-exo-apo-spiti-tin-14hroni-kori-toy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button