Ελλάδα

Βόλος: 18 μήνες ποινή σε 48χρονο που χτύπησε και απείλησε με μαχαίρι την πεθερά του

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 48χρονο που χτύπησε την πεθερά του και απείλησε με μαχαίρι ότι θα την σκοτώσει.

Πρόκειται για αλλοδαπό που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου και των πεθερικών του, ενώ ήταν χρήστης ναρκωτικών. Στη διάρκεια μεταγωγής του για δίκη στα Δικαστήρια του Βόλου, είχε απειλήσει και μια εισαγγελέα.

Ο άνδρας σύμφωνα με το magnesianews.gr κατηγορείται ότι στις 18 Ιουνίου 2021 χτύπησε στα χέρια και στο πρόσωπο την πεθερά του, ενώ δύο ημέρες αργότερα της επιτέθηκε ξανά προκαλώντας εκχυμώσεις, μώλωπες και ρινορραγία.

Εν συνεχεία, στις 22 Ιουνίου 2021, απείλησε ότι θα σκοτώσει την ίδια και το παιδί, κρατώντας ένα κουζινομάχαιρο που είχε μαζί του.

Στην απολογία του κατέθεσε ότι ήθελε να δει το παιδί του, αλλά δεν τον άφηνε η πεθερά το. Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Τελικά, το δικαστήριο δεν πείστηκε και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή υπό το όρο να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία με την πεθερά του.

 

πηγή: lifo

now/greece/bolos-18-mines-poini-se-48hrono-poy-htypise-kai-apeilise-me-mahairi-tin-pethera-toy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button