Ελλάδα

Γερανός της ΕΛ.ΑΣ. έκανε επικίνδυνο ελιγμό, παραλίγο να πέσει σε ανθρώπους

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο στο οποίο οδηγός γερανού της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να κάνει επικίνδυνο ελιγμό- με συνέπεια παραλίγο να πέσει πάνω σε ανθρώπους- στο κέντρο της Αθήνας, μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη

Το περιστατικό έγινε στην οδό Ακαδημίας. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media φαίνεται μια ομάδα ατόμων να επιχειρεί να μετακινήσει κάδους σκουπιδιών, όταν πλησιάζει ο γερανός της αστυνομίας

Το όχημα δεν σταματά, κάνει έναν επικίνδυνο ελιγμό και πέφτει πάνω σε δύο κάδους που είχαν μεταφερθεί στη μέση του δρόμου, ενώ παραλίγο να χτυπήσει και άτομα που τους είχαν μετακινήσει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katerina Monou (@kmonou)

ΜέΡΑ25 για γερανό ΕΛ.ΑΣ.: Αναμένουμε άμεσα την έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας

Το βίντεο με τον γερανό της αστυνομίας προκάλεσε την αντίδραση του ΜέΡΑ25, που με ανάρτηση ζητά από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, να κινηθεί άμεσα πειθαρχική διαδικασία. 

«Κύριε Θεοδωρικακο, σε αντίθεση με τις διμοιρίες σας, ο γερανός της ΕΛ.ΑΣ. έχει αριθμό και μπορεί να ταυτοποιηθεί. Αναμένουμε άμεσα την έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας και την καταδίκη της δολοφονικής αυτής επίθεσης», αναφέρει η ανάρτηση του κόμματος στο Twitter. 

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τη στάση των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που έγινε στο κέντρο της Αθήνας για το δυστύχημα στα Τέμπη. 

«Δυνάμεις των ΜΑΤ ξεκίνησαν αναίτια και απρόκλητη επίθεση κατά ειρηνικών διαδηλωτών και έπνιξαν την μεγάλη πορεία στα χημικά, μόνο και μόνο για να διαλύσουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας», επεσήμανε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτοντας βίντεο στο οποίο αστυνομικοί των ΜΑΤ κινούνται κατά μερίδας διαδηλωτών που περνούσαν μπροστά τους, στην πλατεία Συντάγματος. 

«Για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση δείχνει τι ακριβώς εννοούσε με την υποκριτική της συγγνώμη για την τραγωδία στα Τέμπη», ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνοντας: «Όσο βλέπει ότι καταρρέει ο κ. Μητσοτάκης, τόσο θα γίνεται και πιο επικίνδυνος για τους πολίτες». 

πηγή: lifo

now/greece/geranos-tis-elas-ekane-epikindyno-eligmo-paraligo-na-pesei-se-anthropoys

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button