Ελλάδα

Γεωργούλης: «Όλα είναι μία σκευωρία» – Τι δηλώνει παιδικός φίλος του

Σοκ έχει προκληθεί από την καταγγελία  που έχει γίνει εις βάρος του ηθοποιού και πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη. Σύμφωνα δε με την ανάρτηση της καταγγέλλουσας, Ελένης Χρονοπούλου, η πρώτη επίσημη καταγγελία έγινε το 2020 και άρα η έρευνα κράτησε 3 χρόνια.

Το LIVE NEWS μίλησε αποκλειστικά με έναν φίλο του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος συνομίλησε μαζί του μετά την δημοσιοποίηση των καταγγελιών. Δηλώνει πως όλα είναι μία σκευωρία και πως ο Αλέξης Γεωργούλης του είπε πως δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες.

«Είναι μεγάλη έκπληξη αυτό που συμβαίνει»

«Μου είπε πως δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Εγώ το μόνο που ρώτησα σαν φίλος είναι εάν είναι καλά και όλα τα άλλα θα λυθούν, είναι θέμα δικαιοσύνης. Από ό,τι ξέρω ο ίδιος είπε πως ό,τι αποφανθεί η Δικαιοσύνη, εκείνος θα το κάνει. Είμαστε παιδικοί φίλοι. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ γι’ αυτόν, τον γνωρίζει το πανελλήνιο. Είναι μεγάλη έκπληξη αυτό που συμβαίνει, δεν μπορώ να πιστέψω πως για έναν τόσο θαυμάσιο άνθρωπο ακούγονται αυτά τα πράγματα.

»Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να στέκουν έστω στο ελάχιστο αυτές οι κατηγορίες. Ένας νοήμων άνθρωπος μπορεί να καταλάβει πώς όταν μία τόσο σοβαρή καταγγελία πριν από τρία χρόνια πηγαίνει στον εισαγγελέα επώνυμα και με ιατροδικαστική έκθεση, και δεν κινήθηκε η διαδικασία τρία χρόνια. Δεν ξέρω πώς μπορεί να έγινε αυτό το πράγμα και εμφανίζεται τώρα ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές».

«Θα έπρεπε να μιλήσουν οι γυναίκες που έχουν υπάρξει στη ζωή του»

Ο φίλος του αναφέρει πως είναι περίεργο να εμφανίζονται ξαφνικά τώρα οι καταγγελίες και δηλώνει πως θα έπρεπε να ερωτηθούν και οι πρώην σύντροφοί του για το εάν είχε και απέναντί τους τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές.

https://creta24.gr/georgoylis-ola-mia-skeyoria-ti-dilonei-paidikos-filos/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button