Ελλάδα

Γιάνης Βαρουφάκης: Στον εισαγγελέα ο 17χρονος που συνελήφθη για την επίθεση

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 17χρονος που συνελήφθη χθες για την επίθεση στον Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Yπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές έρευνες για την άγρια επίθεση που δέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα Εξάρχεια, συνεχίζονται. Μάλιστα, όλα έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα όπου βρισκόταν ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Στα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες φαίνεται με κάθε λεπτομέρεια η επίθεση. Άτομα με κουκούλες και μάσκες Covid πλησιάζουν το τραπέζι όπου καθόταν ο κ. Βαρουφάκης και του λένε «έλα έξω να τα πούμε». Εκείνος σηκώνεται, βγαίνουν έξω και εκεί τον ξυλοκοπούν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN.

Έτσι, οι Αρχές έχοντας το βίντεο στα χέρια τους προχώρησαν στις αναγνωρίσεις και τις ταυτοποιήσεις, με έναν 17χρονο να βρίσκεται ήδη στα χέρια της ΕΛΑΣ και να είναι γνώριμος των Αρχών για υποθέσεις του παρελθόντος. Το 2022, μάλιστα, είχε συλληφθεί σε επεισόδια.

Ο συλληφθείς λέει πως διέγραψε το βίντεο

Στο βίντεο ο 17χρονος φαίνεται να κρατάει ένα κινητό τηλέφωνο και να καταγράφει όλη τη σκηνή. Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για αυτό, τους είπε «το έσβησα, δεν το κράτησα».

Ωστόσο, το κινητό του έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Για την υπόθεση έχουν ταυτοποιηθεί όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και η αστυνομία γνωρίζει ποιοι είναι, καθώς πρόκειται για γνώριμους των Αρχών και για άτομα ηλικίας από 20 έως 22 ετών.

Όλα αυτά τα άτομα αναζητούνται.

πηγή: creta24

gianis-varoyfakis-ston-eisaggelea-o-17chronos-poy-synelifthi-tin-epithesi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button