Ελλάδα

Γιάννης Αγγελάκας για Τέμπη: «Προεκλογικό καρναβάλι πάνω στο πτώμα της νιότης»

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Γιάννης Αγγελάκας την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρας στον τόπο του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη

Ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκαν χθες, Τετάρτη, στο σημείο της τραγωδίας, εκεί όπου συγκρούστηκαν τα δύο τρένα στα Τέμπη. Σχολιάζοντας το γεγονός, ο Γιάννης Αγγελάκας έκανε λόγο για «προεκλογικό καρναβάλι», πάνω στο «πτώμα της νιότης». 

Γιάννης Αγγελάκας: Η ανάρτηση για το δυστύχημα στα Τέμπη 

Στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Γιάννης Αγγελάκας ανάρτησε ένα στιγμιότυπο από τις δηλώσεις που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Τέμπη και μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα την ώρα που έδινε αίμα για τους τραυματίες του δυστυχήματος. 

«Ούτε αυτοί ντρέπονται, ούτε εμείς ντρεπόμαστε και το προτεκτοράτο συνεχίζει το προεκλογικό του καρναβάλι πάνω στο πτώμα της νιότης που δεν μπόρεσε ή δεν πρόλαβε να ξενιτευτεί», σχολίασε ο Γιάννης Αγγελάκας. 

Οι νεκροί από το δυστύχημα στα Τέμπη ανέρχονται σε 57, σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια των δύο τρένων, ενώ σε εξέλιξη είναι η διαδικασία ταυτοποίησης των σορών, με τη μέθοδο του DNA.  

πηγή: lifo

now/greece/giannis-aggelakas-gia-tempi-proeklogiko-karnabali-pano-sto-ptoma-tis-niotis

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button