Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: «Τα ξαναζώ όλα από την αρχή, εύχομαι να πάω σύντομα κοντά του» – Συγκινεί η μητέρα του δημοσιογράφου

Τις τραγικές στιγμές της δολοφονίας του γιού της, ζει ξανά τις τελευταίες μέρες η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, μετά τις συλλήψεις που ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία. Η κυρία Παναγιώτα συγίνησε, μιλώντας στον Alpha, σημειώνοντας πως παρακαλάει, πλέον, τον Θεό να τη στείλει σύντομα κοντά του.

«Από τη μια αισθάνθηκα χαρά και από την άλλη ήρθαν ξανά όλα μπροστά μου, από την αρχή τα ξαναζώ εγώ αυτά. Από την πρώτη στιγμή που έγινε το συμβάν με το παιδί μου, είναι όλα μπροστά μου. Αισθάνθηκα δικαίωση σίγουρα, αλλά θα αισθανθώ τελική δικαίωση, αν βρεθεί ο εντολέας, αυτό θέλω περισσότερο» είπε η κυρία Παναγιώτα, όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματά της μετά τη σύλληψη δύο ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία.

Σε ερώτηση γι’ αυτά που θα έλεγε, αν βρισκόταν μπροστά στους δολοφόνους, η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ είπε: «Να του πω γιατί, γιατί το έκαναν, τι τους έκανε το παιδί μου».

«Το παιδί μου μου λείπει. Το στερούμαι για πάντα. Εύχομαι να πάω πολύ γρήγορα κοντά του, παρακαλάω τον Θεό γι’ αυτό. Ο Γιώργος ήξερε πόσο τον αγαπούσα. Δεν ήθελε να με στεναχωρεί. Κάθε μέρα ζω με αυτό το γιατί. Και αυτό ρωτάω κάθε φορά που πηγαίνω και ανάβω το καντήλι του. Γιατί, γιατί, τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι τους και σε έβγαλαν από τη μέση. Κακό δεν έκανες σε κανέναν…» πρόσθεσε η κυρία Παναγιώτα.

Δεν φοβόταν τον θάνατο, δεν είχε κάνει κάτι κακό, λέει η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ

Τις τραγικές στιγμές που ακολούθησαν τη δολοφονία του συζύγου της, θυμήθηκε ξανά η Στάθα Αλεξανδροπούλου, μιλώντας στον Alpha. Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ τόνισε πως η απώλειά του δεν μπορεί να ξεπεραστεί ούτε από εκείνη ούτε από το παιδί τους, συμπληρώνοντας πως ο δημοσιογράφος δεν φοβόταν τον θάνατο.

«Όχι, δεν ξεπερνιέται η απώλεια. Είναι πολύ δύσκολο για το παιδί να χάνει τον μπαμπά του, είναι η δύναμη, το στήριγμα, το βουνό. Και εγώ είχα έναν σύντροφο ευγενικό, στοργικό, είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσω. Δεν υπήρχε κάτι που δεν του είπα, απλά ήθελα να συνεχίσει σε μάκρος χρόνου αυτό το πράγμα. Δεν φανταζόμουν τη ζωή μου χωρίς τον Γιώργο. Δεν φοβόταν τον θάνατο και έλεγε πως δεν θέλει να γεράσει πολύ» είπε η χήρα του Καραϊβάζ.

Σε ερώτηση γι’ αυτά που θα έλεγε αν έβλεπε τους δολοφόνους, είπε: «Τίποτα, δεν θέλω να τους δω. Είναι πολύ δύσκολο. Θα προτιμούσα να μην τους δω ποτέ. Τους συγχωρώ. Και ζητάω από ανθρώπους που είναι στα πρόθυρα να κάνουν κάτι κακό, να μην το κάνουν για όλα τα λεφτά του κόσμου. Δεν αξίζει. Τον σκότωσαν εκδικητικά για κάτι που έγραψε ή για κάτι που θα έγραφε. Σίγρουρα για κάτι από τη δημοσιογραφική του οντότητα. Δεν αλλάζει κάτι για μένα αν αυτοί οι άνθρωποι είναι στη φυλακή».

Τέλος, αναφερόμενη στις υποψίες που μπορεί να είχε πως κάτι κακό θα μπορούσε να συμβεί στον σύζυγό της, λόγω της επαγγελματικής του οντότητας, ανέφερε: «Ποτέ δεν υποψιαζόμουν κάτι. Ο Γιώργος ήταν υπεύθυνος άνθρωπος, δεν υπήρχε περίπτωση αν φοβόταν κάτι να έδινε το αυτοκίνητό του στο παιδί. Δεν έκανε κάτι κακό για να φοβάται. Περιμένω να βρεθούν όλοι και να οδηγηθούν εκεί που πρέπει».

Η ΕΥΠ τον παρακολουθούσε, λέει η δικηγόρος της οικογένειας Καραϊβάζ

Η δικηγόρος της οικογένειας Καραϊβάζ, Ρόη Παυλέα, ανέφερε στο Mega πως μέσα στη δικογραφία του Γιώργου Καραϊβάζ υπήρχαν ηχογραφημένες παράνομες παρακολουθήσεις του δημοσιογράφου από την ΕΥΠ αλλά έλειπαν 10.000.

«Επειδή έχω ένα πελάτη από την Greek Mafia και υπάρχει το όνομα του Γιώργου στην υπόθεση. Μέσα στη δικογραφία υπάρχουν συνομιλίες με ημερομηνίες που φαίνεται πως παρακολουθούσαν τον Γιώργο. Η ΕΥΠ τον παρακολουθούσε. Όπως γνωρίζουμε, οι παρακολουθήσεις πρέπει να έχουν ένα νομικό πλαίσιο και καταγράφονται για κάποιους μήνες. Η παρακολούθηση γίνεται για κάποιους μήνες», είπε αρχικά.

«Στη δικογραφίες υπάρχουν κάποιες παράνομες συνομιλίες αλλά υπάρχουν και 10.000 συνομιλίες που έχουν εξαφανιστεί. Φαίνεται πως λείπουν. Στον φάκελο υπάρχουν οι ημερομηνίες από τις παρακολουθήσεις αλλά φαίνεται πως μέσα υπάρχουν λιγότερες. Ο Γιώργος ήξερε πως τον παρακολουθούσαν. Το πιο σημαντικό είναι πως ο Γιώργος είχε γράψει για αυτά που γνώριζε στο bloko.gr. Δεν πρέπει να σταθούμε μόνο στον έναν ‘εγκέφαλο’. Οι μαφιόζοι ήθελαν να καθαρίσουν το συντομότερο δυνατόν τον Γιώργο, γι’ αυτό επέλεξαν Έλληνες εκτελεστές» πρόσθεσε.

https://creta24.gr/giorgos-karaivaz-ta-xanazo-tin-archi-eychomai-na-pao-syntoma-konta-toy-sygkinei-mitera-dimosiografoy/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button