Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Εξώδικο από το γιο του στη Μαρία Καρρά – «Χάθηκαν» ακίνητα στις ΗΠΑ

Αποφασισμένος να διεκδικήσει την περιουσία του πατέρα του Γιώργου Τράγκα δηλώνει ο Γιάννης Τράγκας ύστερα από πληροφορίες που φέρεται ότι έλαβε από δικηγόρους του για την πώληση δύο ακινήτων στο εξωτερικό.

Με εξώδικο προς τη Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα, ζητά αναλυτική έκθεση με όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, κανείς δεν ξέρει σε τίνος χέρια πέρασαν τα δύο ακίνητα σε Λας Βέγκας και Ουάσινγκτον. Οι δικηγόροι ενημέρωσαν σχετικά τον γιο του Γιώργου Τράγκα, Γιάννη.

Στο εξώδικο επισυνάπτεται η έκθεση με τα ευρήματα των αμερικανών δικηγόρων, σύμφωνα με τα οποία η Μαρία Καρρά μέσω δικηγορικού γραφείου που εδρεύει στη Νέα Υόρκη φέρεται να πούλησε τα δύο ακίνητα στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, ζητά από την τελευταία σύζυγο του πατέρα του να προσκομίσει τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία.

Η έκθεση θα σταλεί και στην Αρχή Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητε ώστε να αξιοποιηθούν τα ευρήματα από την Αμερική. Αν η Μαρία Καρρά σύμφωνα με τις Αρχές δεν συμμορφωθεί και δεν προσκομήσει ολα τα στοιχεία της κληρονομιάς χάνει τα ευεργετήματα της απογραφής και θα ευθύνεται για τα χρέη με την ατομική της περιουσία.

Ήδη η κ. Καρρά, βρίσκεται αντιμέτωπη με κακουργηματική δίωξη για την απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων στις δηλώσεις Πόθεν Έσχες.

πηγή: creta24

giorgos-tragkas-exodiko-to-gio-sti-maria-karra-chathikan-akinita-stis-ipa/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button