Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσαν οι γονείς του Αναγνωστόπουλου- Παρατυπίες καταγγέλλει η μητέρα της Καρολάιν

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς κατέθεσαν το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίο ζητούν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Την ίδια ώρα, η πλευρά της δολοφονηθείσας καταγγέλλει παρατυπίες από πλευράς τους.

Οι γονείς του καταδικασμένου σε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του, βρέθηκαν το πρωί στην Ευελπίδων ώστε να ζητούν να αναλάβουν τη γονική μέριμνα της εγγονής τους, αλλά και να έχουν περισσότερη επικοινωνία με το παιδί

Τους τελευταίους μήνες, η μητέρα της Καρολάιν μετακόμισε, μαζί με το παιδί, στις Φιλιππίνες, χώρα καταγωγής της.

Η ίδια, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει ο ΑΝΤ1, φαίνεται ότι καταγγέλλουν ότι οι γονείς του δράστη δεν τηρούσαν τις αποφάσεις του δικαστηρίου, όσον αφορά στις επαφές τους με το παιδί.

Η Σούζαν Κράουτς κατήγγειλε, κατά το ίδιο μέσο, πως οι γονείς του Αναγνωστόπουλου είχαν φέρει τη μικρή σε επικοινωνία μαζί του, όπως της έδειξαν συγκεκριμένα στοιχεία.

Ειδικότερα, όπως είπε, κατά μία από τις επισκέψεις τους στο παιδί, τους βρήκε κλεισμένους στο αυτοκίνητό τους, μαζί με την ανήλικη. Όταν τους ρώτησε γιατί ήταν μέσα, εκείνοι απάντησαν ότι το ζήτησε η Λυδία.

Λίγο αργότερα, όπως συμπλήρωσε, το κοριτσάκι άρχισε να λέει «μπαμπά», κάτι που δεν έκανε από τότε που τη φρόντιζε.

«Έτσι αντιλήφθηκα ότι έδωσαν το τηλέφωνο στη Λυδία για να μιλήσει με τον πατέρα της» φέρεται να είπε, εξηγώντας σημειώνοντας πως αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που αποφάσισε να φύγει από την Αλόννησο.

πηγή: lifo

now/greece/glyka-nera-asfalistika-metra-katethesan-oi-goneis-toy-anagnostopoyloy-paratypies

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button