Ελλάδα

Γρηγόρης Λέων: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Αθηναίων

Από τη θέση του αντιδημάρχου στον δήμο Αθηναίων παραιτήθηκε ο Γρηγόρης Λέων, καθώς θα είναι υποψήφιος στον δήμο Πεύκης-Λυκόβρυσης.

Από την θέση της αντιδημάρχου παραιτήθηκε και η Άννα Ροκοφύλλου, η οποία θα θέσει υποψηφιότητα στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών.

Μετά τις παραιτήσεις απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η Αικατερίνη Κατριβάνου και ο Γιώργος Αποστολόπουλος, αναλαμβάνουν αντιστοίχως τις αντιδημαρχίες Πολιτικών Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας, που κατείχε η κα Ροκοφύλλου, και Δημοτικής Περιουσίας και Δόμησης, που ήταν ο Γρηγόρης Λέων.

Οι δυο απερχόμενοι αντιδήμαρχοι θα συνεχίσουν από τη θέση των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «Αθήνα Ψηλά» να συμβάλουν στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών της Αθήνας.

Το «ευχαριστώ» Μπακογιάννη σε Ροκοφύλλου-Λέων

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά την Αννα Ροκοφύλλου και τον Γρηγόρη Λέων για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να υλοποιήσουμε τον συλλογικό μας στόχο: Να ανεβάσουμε την Αθήνα ψηλότερα, να κάνουμε πιο όμορφη και πιο εύκολη τη ζωή των Αθηναίων. Εύχομαι και στους δύο “καλή επιτυχία” στην κατάκτηση των νέων υψηλών τους στόχων. Καλωσορίζουμε τους δύο νέους αντιδημάρχους και συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθειά μας».
 

πηγή: lifo

now/greece/grigoris-leon-paraitithike-apo-antidimarhos-athinaion

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button