Ελλάδα

Δάφνη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστεία και ξυλοδαρμό συνομιλήκων τους

Σειρά περιστατικών με ληστείες αλλά και ξυλοδαρμούς σε ανήλικους και μεταξύ ανηλίκων έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Εχθές, δύο 17χρονοι συνελήφθησαν μετά από ληστεία σε βάρος ενός συνομηλίκου τους και ενός 18χρονου. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, οι δύο ανήλικοι συλληφθέντες πλησίασαν χθες, στις 18:26, τους δύο νεαρούς, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και Φίλωνος στη Δάφνη. Αφού τους χτύπησαν τους άρπαξαν τα κινητά τους τηλέφωνα και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο τμήμα Ασφάλειας Αγίου Δημητρίου. Από τον έλεγχο που τους έγινε στην κατοχή του ενός, βρέθηκε 1,2 γραμμάρια κάνναβης.

Στο μεταξύ, σε άλλο σημείο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Περιστέρι, ένας 14χρονος και ένας 16χρονος φίλος του δέχτηκαν επίθεση από τρεις αγνώστους στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Οι δράστες τους προσέγγισαν, τους αιφνιδίασαν, τους ακινητοποίησαν και τους απείλησαν για να αρπάξουν τα μόλις 3,5 ευρώ που είχαν πάνω τους. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

Μερικές ώρες αργότερα, σε σχετικά κοντινή απόσταση, στην οδό Κανάρη στην Πετρούπολη, δύο άγνωστοι προσέγγισαν τρεις 14χρονους και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου άρπαξαν μία χρυσή αλυσίδα και δύο κινητά τηλέφωνα και εξαφανίστηκαν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε εξέλιξη.

πηγή: lifo

now/greece/dafni-synelifthisan-dyo-anilikoi-gia-listeia-kai-xylodarmo-synomilikon-toys

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button